Menginap di Hotel Selesa, Johor Bahru

Menginap di Hotel Selesa, Johor Bahru

ok..ok… nak bagi tahu, kisah ke Johor hari tu tak habis lagi wei.. baru sampai part ke JPO, pastu x de rmood nak update berhenti la kejap…. maklumla dah start poser kan.. pastu raya.. pastu MERDEKA!! hahaha

Pada yang terlepas.. nah tengok ler balik ulangan yek :

Ok.. la ni nak sambung balik kisah Johor.. so.. lepas jenjalan ke JPO tu.. terus check in kat Hotel Selesa untuk 1 malam…hehehe…

Tak jauh pun dari Puteri Pacifi ke Hotel Selesa ni… dalam kawasan tu jer.. tapi saja tukar2 hotel.. ambik angin orang kata.. baru la betul holiday.. wakaka

Macam biasa.. booking hotel melalui Matta Fair.. hanya RM150.00 untuk Deluxe Family termasuk sarapan pagi untuk 1 family. Harga asal RM185.00 termasuk sarapan pagi 4 orang tapi kalau ada tambahan orang kene bayar berapa RM lupa lak tuk sarapan pagi…hehehe

Moh tengok sekitar bilik Deluxe Family

 
 

Kalau tengok dari bilik, hotel ini agak lama rasanya..

Sebab karpet pun jenis lama… bilik agak kelam jer kan.. seram sikit..hahaha

entah apa la malang malam tu.. ada budak2 sekolah kot menginap kat situ.. rasa dalam jam 10 malam memekak-2 lak derang kat luar.. lalulang.. kuar masuk…

Pastu yang syoknya.. esok pagi saya mengosok baju kat luar tepi lift.. budak2 sekolah tegur tanya ak turun pukul berapa?? errkk… ada rupa budak2 sekolah ker saya.. hahahaha

Bila dah sampai hotel lewat sikit…

Apa lagi anak2 request nak mandi kolam….ishk..ishk.. kolam memang tak leh di pisahkan betul la ngan anak2..

Tak puas2 mandi kat Hotel Puteri Pacific tu… kat hotel selesa pun nak berendam lagi

 

Yang syoknya.. tak ramai orang

Yang tak syoknya.. jam 6.00 petang dah tutup….. ppffttt…..

Makan malam kami keluar ke depan.. jalan kaki jer.. tak jauh.. pastu balik bilik tido.. esok pagi breakfast kat kafe Hotel.

 

Tempat nya kecik jer… boleh la kan dari tak der tempat…

Yang penting RENDANG AYAM nya sedapppppppppppppp hahahaha.. anak2 ulang2 makan ok!

Pastu.. pagi2 dah check out.. sebab nak terus menuju ke LEGOLANDDDDDDDDDDDDD…..

So… next entry la yek.. penat dah tulis.. dah la citer dah lama.. nak kene recall balik ni memori yang terlepas… wakakakak

Ok… sapa2 nak menginap di Hotel Selesa, boleh la menghubungi :

Hotel Selesa, Johor Bahru
Jalan Dato’ Abdullah Tahir (Jalan Tebrau),
80300 Johor Bahru,
Johor Darul Takzim, Malaysia.

Tel: +607 332 3999
Fax: +607 332 1999
E-mail: selesajb@streamyx.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s