Harga tiket wayang di TGV (2015)

Harga tiket wayang di TGV (2015)

Ishk.. lama kot tak tengok wayang…. rasanya semua wayang yang dapat di tengok adalah secara PERCUMA… maklum la blogger kan.. ada jer dapat jemputan menonton wayang kan..haha

Jadi saja la survey nak tengok wayang citer INSIDE OUT….

Cam best jer kalau bawa anak-anak g tengok kan??

Sebab ada warna warni…hehehe….

Kat Cyberjaya dah ada TGV.. jadi saja survey harga tiket wayang la kan…. sekali tengokkkk…….pergggghhhhh mahal jugak yek.. emmmm

Rupa2 nya harga untuk tiket DEWASA adalah RM 19.00???

Ingatkan dalam RM10 ker, RM 14 ker paling mahal… sekali mahal gilerrr……. mana kala kanak2 pula RM9.00 ….

Jadi bila beli tiket 2 dewasa 3 kanak2 menjadikan jumlah RM65.00….

Ok.. mungkin belah malam mahal la kan.. jadi saja la tengok waktu pagi lak…

RM67.50 pulaaaaaaa,………….

mahal RM2.50 pula….. emmm.. lagi mahal lak.. sebab semua pukul rata RM13.00 setiap tiket.. x der pilihan tuk kanak2 atau dewasa….

Bila tengok harga tiket….. emmm… emmm.. tak perla.. tak jadi la nak g tengok wayang…hahahaha

Beli astro FIRST pun baru RM10.00 leh tengok ulang2… hhahaha atau pun beli CD kat pasar malam.. atau downlod aja kat internet.. wakakaka…

Kalau setakat g tengok seorang gagah la juga nak g kan.. ni 1 keluarga nak g… memang tak la.. sebab belum tambah makanan dan minuman.. rasa2 mungkin akan jadi RM100.00 hahahahaha

Tapi ni TGV.. tak survey pula kat GSC,  MBO.. nanti nak tengokla harga nya.. boleh la sok2 nanti pergi tempat yang murah jer…hehehehe

Korang bila kali terakhir ke TGV? hehehe

2 thoughts on “Harga tiket wayang di TGV (2015)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s