Shaklee kini sudah miliki “My Shaklee Apps”

Shaklee kini sudah miliki “My Shaklee Apps”

Rasanya ramai kot mengenali produk Shaklee ni …. sudah ramai memilikinya dan mencuba produk ini…maklumla sudah beroperasi sejak tahun 1995 kan…

Kini perkembangan teknologi semakin maju.. dulu order melalui kaunter, kemudian sudah boleh order melalui talian.. kini lagi memudahkan urusan pembelian…

Sudah ada APPLIKASI atas talian ok……. sangat maju Shaklee sekarang…jadi kini tiada alasan untuk membuat tempahan lagi atas alasan tiada laptop la.. tiada komputer la tiada.. mini dah boleh akses melalui telefon bimbit masing-masing…

Kini pengedar Shakle boleh lakukan macam-macam menerusi aplikasi Shaklee ini seperti : 

  • Tunjuk produk Shaklee melaluislide show
  • Boleh pamerkan dan jual produk kepada pembeli
  • Membuat pendaftaran untuk pengedar baru
  • Lakukan training untuk diri sendiri dan team
  • Senang nak pantau perjalanan bisnes masing-masing

 

Melalui aplikasi ni, pengedar nak ambil order, nak tengok dan tunjuk video, nak daftar pengedar baru, nak tengok laporan perniagaan dan boleh jugak kalau nak tengok live update daripada Shaklee sendiri. Sangat senang dan mudah sekali.

 

Nak daftar pengedar baru untuk downline pun senang…. buat online aja tau. Tak perlu dah nak isi manual pastu nak post pula ke HQ…. guna aplikasi My Shaklee ni.. terus hantar online jer.. sekali tekan ok.. tak perlu buat kerja 2-3 kali ok…

Ok.. dulu-dulu.. kene bawa beg besar.. sebab nak sumbat segala mak nenek katalog produk Shaklee… eh..eh.. sekarang.. tak yah la nak bawa beg besar-besar kan…

Kuarkan jer telefon pintar tu.. haaa.. tunjuk jer melalui aplikasi My Shaklee ni… mudah jer.. kuis..kuis jer kot.. tak perlu pening kepala nak susun katalog bagai…hehehe

 

Jadi sebagai pengedar SHAKLEE… perlu dan wajib untuk muat turun aplikasi ni di telefon pintar korang….. kalau tak ada tu macam tak lengkap la kan sebagai pengedar Shaklee.. sebab tak mengikuti perkembangan semasa lak..hehehe

Tapi ingat yek… khas untuk PENGEDAR SHAKLEE yang sah sahaja… sebab hanya AHLI SHAKLEE yang ada no ID sahaja boleh guna My Shaklee Apps ni…

Jadi pada pengedar Shaklee yang masih belum muat turun tu, sepat-cepatla muat turun kerana sekarang aplikasi ni adalah PERCUMA…. kang dah berbayar.. rugi la kan.. benda percuma tak nak ambik.. dah bayar merungut pula nanti…
Bolehlah muat turun seperti di link tersebut :

Android—>>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leapfactor.shaklee.phone.salesfactor&hl=en

Itunes —>>> https://itunes.apple.com/us/app/my-shaklee-hd/id995254007?ls=1&mt=8https://itunes.apple.com/us/app/my-shaklee-hd/id995254007?ls=1&mt=8

Selamat bershaklee semua……………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s