Masih dalam mood Raya ke?

Masih dalam mood Raya ke?

Ada ker yang dah bekerja pada hari raya 4?? hehehehe

Raya ke 4 dan ke 5 sekolah masih cuti… tapi pejabat lain masih beroperasi seperti biasa.. cuma mungkin kurang orang jer… bukan la tak ada orang kan??

Tapi dalam masa seminggu raya … memang masih dalam mood raya… nak keje pun malas.. kafetaria kat pejabat pun tutup hahahaha…….

Apa-apa pun.. sapa yang bekerja pada hari ni, selamat bekerja yek….

3 thoughts on “Masih dalam mood Raya ke?

  1. Hari ni masak rendang.
    Kenkunun nak makan dengan lemang.
    Puas la husband ke hulu ke hilir cari orang jual lemang tapi x de pulak.
    Last2 makan dengan nasik je.
    Tak de rezeki😦
    Orang jual lemang dah hilang mood raya kot. Heeee..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s