Menuju ke Johor Premium Outlets (JPO)

Menuju ke Johor Premium Outlets (JPO)

Ishkkkkk……… cerita pasal JOHOR tak habis lagi weiiiiii………….hahahaha

elok la kan…. saya pun lama kot tak update blog…… haaa skrg sampai muntah la orang baca blog saya……….wakakakak

selepas 4 hari 3 malam saya bermalam di Hotel Puteri Pacific tu.. tiba masanya untuk check out… pindah ke hotel lain pula…

Seronok duduk hotel Puteri Pacific tu.. rasa x sedar pun tido 3 malam kat situ..heheheh. Kalau sesiapa nak ke Singapore ker, nak jalan-jalan ke johor Bahru ker, boleh la menginap kat situ.. memang di syorkan.. sebab makanan nya pun ok ….

Jadi saya check out pagi sikit.. sebab nak berjalan ke JPO pula… maklumla.. tak pernah sampai kan.. selalu dengar cerita dari blog atau kawan-kawan jer…hehehehe

Alhamdulilah…….. sampai gak ke JPO…hahahah

Hengatkan masuk parking FREE… haaa.. masuk parking pun kene bayar… tak ingat lak berapa.. sbb tak smepat nak ambik gambar….

Nanti korang google la.. mesti ada yang snap…hahaha

Sampai jer tengok PETA…….amboiiiii.. macam besar sanagat..hahaha

Tapi saja jer… saya bukan nak beli.. nak tengok sekeliling jer haa….. moh tinjau2 la yek.. nak masuk2 kedai tak la.. anak2 ramai kan.. risau kang ada yang jatuh pecah berderai lak…

 

 

 

JPO ni 2 tingkat ok… jadi pas pusing tingkat bawah.. kami naik tingkat atas lak….

Tu posing jap.. nak tunjuk.. saya pun dah sampai….wakakak

 

Tak larat la nak snap semua kan…. snap rambang jer…

Banyak2 kedai kedai COACH jer saya masuk…… tengok sana sini.. ok tak der SALE.. kuar balik…hahahaha

Keluar jer teruscari laundryyyyyyyyyy………hehehe

Maklumla dekat 4 hari kan pakai baju … jadi kene recycle mana yang boleh..

Kalau bawa semua baju… bukan holiday la namanya.. tu namanya baik duk rumah…hahahaha

Selepas selesai mendobi baju…saya terus menuju ke Hotel Selesa pula untuk check in…….

Ok…. nanti bersambung kat entry baru lak yek………….hehehehe

2 thoughts on “Menuju ke Johor Premium Outlets (JPO)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s