Angry Bird Activities Park, Johor Bahru

Angry Bird Activities Park, Johor Bahru

Ishk..ishkkk…. cerita pasal ke Johor Bahru ni punya la panjangggggggggggggg…. tak habis2 lagi.. ni masuk bulan poser, lagi lemau nak tulis… tapi tak per.. untuk meningkatkan pengujung kat blog saya… marila menulis entry…..wakakaka

Angry Bird Activities Park???

Jap..jap..jap.. jangan kopius yek kengkawan……….hahahahaha

Saya bukan g ke Angry Parks Acvitvity Park yang terletak di Komtar Johor Bahru…

Bukan………

Bukan………..

bukannnnnn…….

Tapi………

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

saya hanya pergi ke mini Angry Bird Activities Park sahaja

Haaa….ni la mini Angry Bird Activities Park yang terletak di Galleria Kotaraya, Johor Bahru gak…….. hahahaha

Boleh la….. anak2 bukan tahu pun ada yang BESAAAAAARRRRRRR puna tempat selain kat sini…. yang derang tahu dapat main jer..keh3

 
 
 
 
 
 
 

haaaaaaaaaaaaaa………….. amacam? ok kan tempat ni…

Yang penting bawah bumbung ok.. kalau lapar g jer masuk balik Galleria Kotaraya tu…. kuar masukla berapa kali pun.. yang penting PERCUMA!!

Kalau g yang betul2 Angry Bird Activities Park kat Komtar tu…. ni harganya……

Korang boleh beli single tiket, family tiket, student tiket… annual pass pun ada…

Haaa……kalau masuk sini.. kali pula dengan 6 orang….. perghhhhhhh… mau dekat RM338.00 untuk 1 family saya la… dah la harga tiket sama rata kanak2 mahupun dewasa… pfffttt*&%^

Jadi….. baikla saya pergi yang percuma ni.. lebih kurang jer.. bezanya tak banyakkkkkkk la mainan nya.. hahahaha. ala.. apa nak heran.. anak2 saya x tahu.. jadi jgn bagi tau derang ok! hik3

One thought on “Angry Bird Activities Park, Johor Bahru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s