Sepetang Bersama Blogger 2015 di Putrajaya adakah yang terakhir?

Sepetang Bersama Blogger 2015 di Putrajaya adakah yang terakhir?

Pada Sabtu lepas 13.06.2015 saya sertai Sepetang Bersama Blogger… dan pada hari tersebut saya ada buat live update mengenai aktiviti SBB pada hari kejadian…

Pest time ok update secara langsung dengan badan berpeluh-peluh…. penat tak hengat pastu lapar tak hengat… wakaka…

apa-apa pun acara tersebut memang best… nak pula dengan penaja yang telah memberi kerjasama sepanjang program tersebut…

Antaranya

Bakarlah BBQ Rental

Di mana kami di hidangkan makanan dari pagi, tengahari dan petang….

Pada waktu pagi kami di hidangkan sarapan ringkas dalam pinggan.. boleh makan ulang-ulang, banyak kali dan juga bebila masa sahaja…hehehe

Kemudian pada waktu tengahari pula….

(kredit : JMR23.com)

Ada kambing dan ayam bakar ok…….ada nasi, coslew dan juga mashed potato…

Tapi saya sempat rasa ayam, nasi dan coslew jer.. sebab tengah sibuk wat blog secara langsung…hahaha. Tak perla.. x der rezeki… tau ada kambing memang konpem g ambik la……

Sebelum acara selesai.. kami dihidangkan lagi 1 menu…

 (kredit : Hazmanfadzil.com)

Roti dan juga sup cendawan…………. sempat la juga makan secawan……. pastu ada kek coklat dan kek valvet… pun sempat merasa…hehehe

Jadi bagi mereka yang berminat nak dapatkan perkhidmatan team BAKARLAH BBQ & RENTAL boleh la follow media sosial mereka di atas.InsyaALLAH mereka akan berikan servis yang terbaik untuk kepuasan anda !!! HazmanFadzil

Pada waktu pagi ada acara Tresure Hunt…

Dah penat, letih dan berpeluh di waktu pagi…

Pada sebelah petang pula acara santai bersama beberapa panel…

Antara panel yang memberikan perkongsian adalah Aqif Azizan, blogger Anazkia dari Indonesia dan Tuan Hj Masrukhin…

Dapatlah sedikit perkongsian yang menarik dari mereka bertiga.. walaupun tak banyak sekurang-kurang nya boleh jadi panduan juga…

Selepas tu acara cabutan bertuah dan juga pengumuman pemenang treasure hunt…

Macam biasa la, menunggu la juga nama untuk di cabut ker kan… hampaaaaaaa………. x dapat la iphongggggg6 kan…hahahaha

Tapi alhamdulilah…….

Kumpulan 6 berjaya mendapat tempat ke 2 dalam acara treasure hunt.. tak sangka pula wei…hahaha. Hengat tak dapat la apa-apa kan.. pualng dengan tangan kosong… tapi ada juga rezeki tuk saya….

Lihatla kengkawan saya.. sibuk berebut hamper… yang penting saya yang ambilkan duit bagi pihak mereka… hahahaha

Terima kasih tak terhingga la kepada semua penaja yang sudi memberikan makan, minum sepanjang aktiviti tersebut…

Terima kasih Denaihati, para-para penaja Yeos Malaysia, The Sumbs, Equrban, Bakarlah BBQ n Rental dan lain-lain penaja.

Yang penting sepanjang acara tersebut… memang kami banyak minum air YEOS jerla………..

Apa-apa pun TAHNIAH! kepada semua yang terlibat dalam acara sepetang bersama blogger ini…

Saya berharap ini bukanlah SBB yang terakhir.. kalau boleh ada la sesiapa yang sudi yang dapat meneruskan acara ini di masa akan datang….

Ialah.. ini jerla acara yang dapat bertemu sesama blogger tak kita dari mana kita kategori mana pun…

Tahniah kepada semua!!!!!!!!!!!!!

2 thoughts on “Sepetang Bersama Blogger 2015 di Putrajaya adakah yang terakhir?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s