Jom makan-makan dengan Minion kat McD!

Jom makan-makan dengan Minion kat McD!

Kalau g McDonald’s mesti akan beli set Value Meal tuk anak-anak…maklumla nak kumpul mainan nya.. sebab mainan dia memang kukuh dan tahan lasak tau….

Kat rumah dah banyak la mainan McDonald’s ni…

Sekarang ada set makan untuk keluarga pula…

family makan set

Boleh la pilih set A dengan harga RM27.00 manakala set B dengan harga RM45.00 sahaja….

Dengan setiap pembelian ni .. boleh dapat mainan iaitu MINION tu la kan…

Happy Meal Set

Tapi kalau nak beli dengan Happy Meal Set tu pun boleh.. dapat gak Minion tu…. tapi mengikut tarikh yang tertera la …

Sekarang dah masuk minggu ke 4.. jadi dapat antara no 6 @ 7 @ 8 la…. kalau yang lelain tu kalau sesetengah tempat ada memang untung la kan…

Jadi pada yang suka kumpul minion tu.. boleh la beli di McDonald’s……….

One thought on “Jom makan-makan dengan Minion kat McD!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s