Disney Channel’s School’s Out @ Sunway Pyramid

Disney Channel’s School’s Out @ Sunway Pyramid

Wah….. dah mula cuti sekolah la… sedar tak sedar harini bermulanya cuti persekolah bermula 30.05.2015 sehingga 14.06.2015… jadi apa perancangan untuk anak-anak semua??

Jadi pada yang tidak ke mana-mana apa kata singgah ke Sunway Piramid.. ada Disney Channel’s School’s Out di sana tau…

Ada pelbagai permainan dan aktiviti bersama Monsters University, Cars, Toy Story and Finding Nemo.

Boleh dapatkan Safety Rangers Goodies Bag sepanjang cuti sekolah ini denngan hanya berbelanja RM50.00 dalam 1 resit (sebarang jumlah untuk pemegang kad kredit HSBC ). Ohw ya, tapi untuk bermain permainan ini tidak memerlukan sebarang pembelian, boleh terus main.. hanya untuk mendapatkan goodies bag jer memerlukan resit tersebut.

Dapatkan 4 stamp di LG2, Orange Concourse dan tebus goodies bag tersebut. (**T&C)

Antara aktiviti yang terdapat di situ adalah

Zone Race Track

Finding NEMO

Toy Story Coloring

 

Monster Universy Registration

 

Ok dah jadi pelajar kat Monsters university…..

Pas ni boleh la belajar bagaimana menjerit dengan kuat dari Mike dan Sulley hehehehe

Anak-anak tak yah cakap la.. seronok jerla kan…

Yang penting tak dapat bercuti jauh-jauh.. dapat berseronok hanya di Sunway Pyramid pun anak-anak dah terhibur…hehehe

Dapat la juga jumpa Ayu dan Liyana….

Lama tak jumpa geng mak-mak blogger ni.. maklumla saya pun dah kurang joint macam2 aktiviti ni… eheheh

Thanks Brian atas jemputan yek… nanti ada lagi event boleh jumpa geng-geng blogger yang lain..hehehe

Ok.. dah penat jumpa Mike dan Sulley…

boleh la cari tempat lain pula nak bergumbira dengan anak-anak…hehehe

4 thoughts on “Disney Channel’s School’s Out @ Sunway Pyramid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s