Kisah ADSENSE saya……..

Kisah ADSENSE saya……..

Rata-rata ramai yang memohon ADSENSE sejak awal tahun… ialah.. bila ramai bagi tahu ADSENSE dah boleh terima BAHASA MALAYSIA untuk permohonan ADSENSE

saya pun tak terkecuali untuk memohon adsense di bog sumijelly.blogspot.com…

Jadi saya dah cuba dari tahun 2013… apply sekali jer.. lepas tak berjaya… saya pun wat derk jerla.. walaupun rasa eeeeeeeee……..geramnya tengok kengkawan dah ada adsense…hahahaha

Tapi bila tahun ni ramai duk kata boleh apply kalau blog BM… terus la saya apply awal bulan April hari tu…

Akhirnyaaaaaaa………….

Tak berjaya…….

ok.. kecewa lagi….

Tak per.. saya try lagi sekali untuk kali ke 3…..

Dan akhirnyaaaaaaa…………………..

BERJAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeahhhhhhhhh…………….. ok… sekarang ada masalah gak ni.. macam nak setting adsense ni…hahaha

Risau gak wei… ramai cakap.. berhati-hati bila dah dapat adsense ni.. nanti boleh kene BANNED dengan google…

Tak per..tak per.. nanti kita pelan-pelan belajar kan… sesiapa yang tahu boleh la ajar sikit-sikit kat saya…

Saya budak baru belajar…….hik3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s