Perasmian Butik PenMerah[dot]com di Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi

Perasmian Butik PenMerah[dot]com di Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi

Hari Sabtu yang lepas iaitu 28 Mac 2015. Anne Raihan atau lebih di kenali PenMerah telah membuka butik. Jadi sabtu lepas ada hari perasmian Butik Pertama Anne.

Ishk.. tak kenal ker PenMerah[dot]com tu.. ha g la klik kat PenMerah [dot] com nanti tau la sendiri..hahaha

Terletak di Bangi Sentral, jadi sangat dekat jer dengan rumah saya.. maka dengan besar hati boleh la saya pergi meramaikan umat di sana kan?

Masa saya sampai dalam pukul 12 tengahari gitu.. mmg tengah ramai.. sebab kiri kanan pun ada beberapa butik yang bua perasmian juga…

Dari jauh dah nampak khemah PenMerah[dot]com…

Amboi.. ada 3 ekor kambing tengah bergolek tu… 1 ekor dah tinggal rangka.. tinggal lagi 2 ekor jer yang masih dalam proses untuk tinggal rangka..hahaha

Moh kita tinjauk sekitar dalam butik tersebut jom…..

Masuk-masuk jer dah di sambut dengan logo PenMerah[dot]com ni…

Memang pencinta merah betul si Anne ni..hehehe

 

 

 

Banyak juga pilihan …boleh rambang mata wei… tak mahal pun harganya.. semua lebih kurang macmabeli kat kedai luar… jadi mampu milik la kiranya harga kat sini…

Antara jenama yang terdapat di situ adalah Wa.Wawaeril, ByFatinsuhana, Elrahexclusive, shiningsshop

Sempat la juga bersua beberapa blogger yang sibuk menguruskan perasmian hari tu…

Pest time jumpa kak Kujie… selalu tengok dalam Instagram dan FB sahaja…

Ada juga Yana Yassin dan Yana Afzar… semua pun pestime jumpa woo…hehehe

Sebelum balik sempat la jumpa owner butik ni.. Anne Raihan.. susah giler nak dapat ambik gambar dia…

Maklum la sibuk kot.. mengalah kan mak pengantin ko.. x sempat jumpa Yana dan Wawa.. sebab anak-anak ramai kan nak handle.. dan lagi 1 parking penuh.. jadi terpaksa bergegas pulang.. sebab my IR rimas kalau sesak-sesak ni..hahaha

Tak per.. di sebabkan dekat..kalau ada jualan leh la tinjau2 situ kan? bila lagi nak support member.. inilah masanya kan.

Jadi pada yang nak melawat butik tersebut boleh la terjah di alamat berikut :

3A-49-2, Bangi Sentral,
Jalan Medan Pusat Bandar 8,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan

One thought on “Perasmian Butik PenMerah[dot]com di Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s