Promosi dari UNIFI – HyppTV Aneka Pack

Promosi dari UNIFI – HyppTV Aneka Pack

Tadi dapat panggilan dari UNIFI……. ada promosi baru katanya…

Memandangkan saya dah berUNIFI dekat 4 tahun…dia ada promosi baiiiiikkkk punya untuk pelanggan yang setia macam saya…hahaha

Untuk makluman selama ni saya pakai UNIFI VIP 5 aja.. iaitu bayar setiap bulan RM149.00

Nak tahu apa benda yang saya dapat denga VIP 5 tu….

G ler baca kat atas tu…hehehehe

So.. pihak UNIFI nak upgrade ke VIP 10 dan tambah pakej HyppTV Aneka Pack tu…. hanya……

RM 10.00 sahaja!!!!!!

Eh..eh..sebelum tu apa tu HyppTV Aneka Pack tu?..jadi google la saya…hehehe

ooooo…… ada la penambahan sikit dari segi channel…

eh.. rupa2nya… dapat juga peningkatan internet dari  5GB ke 10GB la… dan ada lagi keitimewaan baru.. boleh layari HyppTV di mana-mana melalui HP atau TAB atau LAPTOP… (err…gitula kot)

Jadi… bolehla.. boleh la.. sbb tak perlu bayar RM 199.00untuk VIP 10 + RM 30 untuk HyppTV Aneka Pack menjadikan RM 229.00 untuk menikmati semua itu… sebab saya hanya bayar RM 159.00 sebulan sahaja……….

Pihak UNIFI cakap… tawaran hanya untuk yang terpilih sahaja…. jadi tiada tawaran sebegini di mana-mana.. hanya yang terpilih sahaja akan menerima panggilan dari mereka…

Dan.. akan menjadikan ia KONTRAK 2 tahun kembali.. tak leh la nak tamatkan UNIFI ni selama 2 tahun balik.. kalau tak kene bayar KOMPOUN…..hahahaha

Okla…. tunggu jerla bulan depan…. apa la menarik sangat dengan HyppTV Aneka Pack tu yek?? hehehehe

Kalau nak maklumat lebih lanjut.. boleh la layari websit UNIFI yek….

 >>http://www.hypptv.com.my/<<

2 thoughts on “Promosi dari UNIFI – HyppTV Aneka Pack

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s