[CONTEST] Fa-la-la-lidays Giveaway on Disney Channel

[CONTEST] Fa-la-la-lidays Giveaway on Disney Channel

20131229_133729

Tahun lepas…. filem Frozen ni di tayangkan… pas tu sepanjang2 tahun 2014 sumer heboh pasal Frozen..

Kat rumah tgk FROZEN…

G shopping mall nampak FROZEN….

Shopping online nampak FROZEN….

Hai….. memang menjadi kegilaan semua la kan… mujur anak saya semua lelaki.. tak berapa la sangat dengan Elsa dn Anna… tapi mereka suka dengan Olaf dan Sven… memang suka tengok gelagat mereka…

Haaa….. jadi speanjang cuti sekolah ni.. ada peraduan yang melibatkan FROZEN…… ishk.ishk.. sapa tak masuk peraduan ni memang rugi wooo……

sebab HADIAHnya memang gilerrrrrr best ok!!

Menangi pengembaraan Frozen bersama keluarga anda ke Hong Kong Disneyland dan temui Elsa dan Anna secara bersemuka! 1 percutian akan diberikan setiap minggu selama 4 minggu!

Senang sungguh nak masuk peraduan ni weiiiii…..

Memula kene la masuk laman website nya di : www.disneychannel-asia.com/holiday

Selepas tu baru kene tahu cara-caranya :

  1. Tonton Saluran Disney dari 14 November – 14 Disember.
  2. Nantikan soalan peraduan.
  3. Menghantar sebanyak mungkin jawapan yang betul pada setiap hari.
  4. Seorang pemenang dengan jawapan betul terbanyak pada akhir 20 Nov/27Nov/
    4Dec/14Dis, jam 12 malam akan memenangi pengembaraan Frozen ke Disnyeland Hong Kong! Juga ada hadiah harian Pek Hadiah Frozen untuk dimenangi!

Jika anak korang memenangi hadiah Utama tersebut… cuba bayangkan apa yang akan di nikmati sepanjang di sana??…………

falala

Hadiah Utama Mingguan: Percutian Keluarga untuk 4 orang

1) 2 tiket Taman Tema

– Gandakan keseronokan dengan melawat ke Taman Tema dua kali dengan 2 tike Taman Tema!
Rasai lebih keseronokan bila anda melayari taman tema sepanjang hari dan malam!

2) Penginapan 2 malam di Hotel Disneyland Hong Kong

– Gandakan keseronokan dengan melawat ke Taman Tema dua kali dengan 2 tike Taman Tema!
Rasai lebih keseronokan bila anda melayari taman tema sepanjang hari dan malam!

– Kelilingi diri anda dengan keanggunan zaman Victoria dan nikmati layanan terbaik di Hotel Disneyland Hong Kong.

3) Pakej Bibbidi Boutique Castle

– Bertukar menjadi seorang Puteri melalui keajaiban alat solek yang berkilauan dan kostum Puteri Disney
*Tempahan awal diperlukan.

4) Sarapan pagi di Restoran Enchanted Garden

– Watak Disney menunggu anda di Restoran Enchanted Garden di mana anda boleh menikmati bufet antarabangsa yang hebat!

 

Jangan risauuuuuuuu.. pada yang hari-hari masuk peraduan ni pun dapat juga hadiahnya..

1 Pek Hadiah Frozen akan diberikan setiap hari!

prize_daily

 

Bestkan?? walaupun tak menang hadiah utama.. dapat hadiah harian pun jadi lakan….. anak-anak mesti suka…

Jadi…. jangan lupa untuk menonton Channel ASTRO 615 bermula dari 14 November – 14 Disember.

Cepat..cepat.. sementara masih berlangsung lagi peraduan ni.. mana tahu dapat pergi Disneyland bersama keluarga!!!

5 thoughts on “[CONTEST] Fa-la-la-lidays Giveaway on Disney Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s