Lagi 2 minggu cuti sekolah bakal tiba

Lagi 2 minggu cuti sekolah bakal tiba

eh..eh.. rupa-rupanya dah dekat 1 minggu tak update blog…

adeh..parah..parah dah ni… sebab dah mula malas nak update.. padahal banyak nak citer ni…hahahaha

Lagi 2minggu cuti sekolah bakal menjelma…….. haaa……… apa agak2 nya perancangan tuk anak-anak yek?

SAM_0547

Setakat ni, hanya 2 orang sahaja yang akan bercuti sekolah. Danial dan Iskandar sahaja. Zulfadhli akan ke sekolah seperti biasa, sebab ada daycare untuknya. Huzaiman masih di tadika.. jadi duduk jer di sana kan…hehehe

Untuk aktiviti cuti sekolah ini, Danial saya dah ada program untuknya. Dia akan menyertai Kem Bina Insan selama sebulan di Melaka. Harap-harap dia jadi pergi…. sebab takut time hantar tak jadi pergi lak…..hahahaha

Saya harap ada perubahan yang POSITIF untuk dirinya memandangkan prestasi persekolhanan nya untuk tahun ini menurun. Saya kene berikan dia semangat untuk persekolahan akan datang.

Anak-anak korang ke mana cuti sekolah ini?

2 thoughts on “Lagi 2 minggu cuti sekolah bakal tiba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s