Menjamu selera di Warung Bunian

Menjamu selera di Warung Bunian

Dari dulu asyik dengar

WARUNG BUNIAN!!

WARUNG BUNIAN!!

Jadi dengan geram nya.. ajak juga member pejabat ke sana… setelah mengoggle tempat dan dah tahu di mana kedudukan nya..terus saya book dan pergi sana dalam pukul 12.45 tgh ari

Ok… ini bukti saya dah sampai gerainya.. dah la curam nak turun.. tak berani bawa kereta sampai bawah.. jadi park jer kat atas dan menapak sikit ke bawah..hehehe

Memandangkan saya pergi hari Isnin, jadi menunya adalah seperti berikut :

 

  • Gulai Ketam
  • Ayam Goreng
  • Ikan goreng kicap
  • Sayur kobis goreng
  • Sambal belacan
  • Nasi Putih
  • Air Laici

Pergi seramai 4 orang… jadi senang nak bahagi 4 kan harganya…

Jumlah keseluruhan nya adalah :

RM58.00

Mahal ker murah wei???hik3

Dan selepas makan…. jadilah begini

 

Semua licin kecuali sayur goreng yang ramai tak makan dan juga ikan rasa keras sikit

sebab tak rangup.. macam ikan dah lama goreng..

Tapi keseluruhan nya…. memang sedaaaaaapppppppppp!!!hik3

Jadi sapa nak g sila la pergi.. nak bagi tahu landmark pun tak reti…hahaha

 

 

Korang kene ucapkan terima kasih kat blogger ni.. sanggup bersusah payah ambik gambar nak tunjuk kat mana landmark tu…hahahahah

Tapi apa-apa hal kene call dulu sebelum pergi.. sbb tak leh walk in wei.. ni kene book.. kalu tak korang makan angin jerla sampai situ…

WARUNG BUNIAN, KAJANG
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN,
DESA PUTRA, SG MERAB 43000
KAJANG SELANGOR DARUL EHSAN

 

No Tel : 017-3812246 (Alang)Breakfast = 7.00am – 10.00am (Setiap hari)
Lunch  = 12.30pm – 2.30pm (Hari bekerja)

Ini pula menu sepanjang 1 minggu.. sila pilih hari kalu nak datang yek!!

 

(kredit : http://juanadiah.blogspot.com/2014/01/tempat-makan-best-bangi-warung-bunian.html)

 

Ok……. malas nak cakap…… tak pergi tak tahu kan sedap tidak….. sebab masa datang tu ada angin, cuaca redup, jadi memang layan la makan masa tu….. sapa dtg time tgh panas, pas tu x der angin nasibla kan.. makan dalam keadaan berpeluh2..hik3

7 thoughts on “Menjamu selera di Warung Bunian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s