Pesta Buku MPH dan Zara Zya

Pesta Buku MPH dan Zara Zya

Bila kerja kat area Putrajaya ni.. mesti nak cari tempat yang senang nak cuci mata.. walaupun tak membeli banyak.. tapi dapat jenguk dan tengok pun jadila…

Pesta Buku MPH yang di adakan di PICC, Putrajaya telah berlangsung dari 19.03.14 hingga 23.03.14 ni… samapi malam ok.. sapa nak datang sila la…

Atas ni dia punya aturcara…..

Kebetulan saya g hari pertama pesta buku tu.. jadi dapat la jumpa artis Zara Zya tu…hehehehe

Macam ni la keadaan pesta buku tu….

Tak ramai orang.. dan juga jualan nya tak derla semeriah sangat pun… macam g kedai buku MPH kat shopping mall jer… bezanya.. dia buat kat PICC jer..hahaha

Sementara tu.. ada pula kemunculan Zara Zya, pelakon citer Mr Arrogant tu….

Sayang nya dia jer sorang datang.. x ada pula pelakon lelaki tu.. kalu tak mau menggila saya..hahahaha maklum la peminat…

 

Kecik jer orang nya……. tak sangka lak kurus.. nampak dalam drama macam besar dan berisi…

Masih belum pandai berinteraksi dengna peminat.. sebab tak pandai berucap di hadapan penonton.. mungkin nerbes kot… tapi patut ada persediaan kan?

Tak perla.. janjji dapat jumla.. dan kebetulan beli buku citer.. suh dia sign jer.. padahal tu buku citer lain bukan buku citer Mr Arrogant pun..keh3

2 thoughts on “Pesta Buku MPH dan Zara Zya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s