Power Bank Pineng yang berat!

Power Bank Pineng yang berat!

Sebelum ni saya x pernah ada power bank….. kalu ada pun my IR punya… tumpang dengan dia jerla..hik3

Tapi baru-baru ni saya dapat power bank secara percuma… yeahhh!!!

Dapat percuma sapa tak mau kan?? Alhamdulilah saya dapat semasa menghadiri kursus office yang di anjurkan oleh pejabat saya…

Ramai yang hadir.. dalam 20 orang la juga kan…

Masa dapat power bank ni tau tak apa saya cakap memula ….

“Eeeeeeeee……x lawa.. dah la besar, berat… mesti murah giler beli … “

Sebab apa saya cakap murah.. sebab beli bukan 1 kan.. mestila beli banyak.. selalu org kalu beli banyak mesti cari yang murah2 punya la kan….

Sebab semua yang hadir dapat… jadi tu yg fikir macam tu

Sebaik dapat warna kelabu… kawan saya dapat warna gold lagi….

Saya siap cakap… ishk… x pakai la macam ni.berat semacam jer……….

Tapi… lepas saya survey sana sini kan… rupa-rupanya……

oitttttttttt!! mahal juga power bank ni…

Sebiji jer dah RM178.00 tau… kira mahal la kan??kan??

Jadi saya bersyukur la kan… sebab kini saya tengok kat dalam intagram ramai duk post pasal power bank dari pineng ni…….kira pemes la kan jenama ni kan??

Kini power bank ni la penyelawat saya ketika bateri hp dan tab saya habis tau!!

Jadi kalu sesiapa nak beli power bank dari jenama ni boleh terus layari laman web pineng terus wei… boleh beli banyak.. dapat harga pun murah gak…..

Selamat membeli belah!!!!!!!!

6 thoughts on “Power Bank Pineng yang berat!

  1. Manusia bila diberi percuma jarang menghargai… realiti kehidupan.
    Tapi berbaloi la hadiah tu, powerbank brand bagus tu siap 16k mah lagi… masyukk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s