Mencari bekas letak bijirin……

Mencari bekas letak bijirin……

Ishk…. anak bila dah ramai.. pastu kene ada makanan sentiasa depan mata ni memerlukan tempat dn kawasan yang mudah mereka capai dan makan…

Kat rumah bijirin coco crunch ngan honey star menjadi pujaan mereka la…. tapi selalu simpan dalam bekas tupperware yg kedap udara….

Tapi bila selalu sangat buka tutup tu, adakalanya tak tertutup dan lemau… gggrrrrrrrrr

Jadi teringin nak beli bekas letak bijiran ni…..

Macam comel jer.. macam best jer……

Ala.. baru RM90.00 aja kot… beli 2 baru RM180.00 jer….

Masalahnya.. nak g beli tu la entah bila… eeeemmmmmm… sapa nak belikan tuk saya??hik3… Dapat free pun best gak ni….

8 thoughts on “Mencari bekas letak bijirin……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s