Melawat Farm in The City, Seri Kembangan

Melawat Farm in The City, Seri Kembangan

Hari ni penutup Tahun 2013……. tapi banyak lagi cerita tahun 2013 belum di coretkan lagi ni… macma mana??? hik3

Sebelum tirai 2013 di labuhkan sempat la membawa anak2 pergi ke Farm in The City yang terletak di Seri Kembangan… tak jauh pun dari Bangi nak ke Seri Kembangan…..

Bila dah sampai tu… kira lega lakan.. sebab tak hujan dan tak ramai la sgt org…

Anak-anak suka la kan.. sebab dapat jumpa binatangkan.. sibuk nak ke zoo negara, tapi hanya mampu bawa ke Farm City jer…hik3

Nak tahu harganya??

 
(Kredit : quanericwong)

Jadi sebelum pergi tu survey2 la harga dulu… nanti takut terlebih budget lak…hik3

Jomla layan beberapa keping gambar… tak larat nak tulis panjang2…hik3

Yang seronoknya.. kat sini dekat boleh pegang binatang.. boleh bagi makanan… boleh bergambar dengan binatang.. kira dekat la kita dengan binatang…

Seronok anak2 saya melalui pengalaman sebegini…

Ada juga disediakan perkhidmatan meniki kuda…

Tapi kene bayar RM7 sekali naik.. dan sekali pusing…

sabarjerla…. kemain kejap.. nak ambik gambar pun tak sempat……..grrrrrrr

Yang penting anak seronok!!!

Jadi pada mereka yang belum pernah pergi sini.. pergila bawa anak-anak…

Seronok dan best………!!!

Farm in The City,
Lot 40187 – 40188, Jalan Prima
Tropika, Bandar Putera Permai,
Seri Kembangan
Tel : 03 – 8941 2099

Jangan lupa datang yek!

Tak jauh pun…dekat jer……………..

8 thoughts on “Melawat Farm in The City, Seri Kembangan

  1. Boleh tahan juga harga tiket masuk kepada Farm in The City ni… Dapat naik kuda tu paling seronok sekali.. Pasti anak-anak saya suka kalau dapat melawat ke sini…😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s