Bila shopping online di Qoo10

Bila shopping online di Qoo10

Saya bukan nya jenis suka shopping kat online ni… kecuali terdesak……. hahaha.. terdesak la sangat kan? Gatal tangan tengok sana sini.. tak pepasal terbeli jugak….

Tapi kali ni kat website Qoo10 lak….

Sekali ternampak lak Stylish Ladies Sunglasses ni ha…….

RM5?????????????????

Apa lagi.. panggil la kengkawan joint sekali kan…… x kan nak beli sengsorang.. boleh juga kongsi kos penghantaran sesama……

Jadi total keseluruhan nya RM28.90 untuk 3 spek mata stylish……hahahaha

Stylish la sangat.. padahal ada kot jual kat memana pasar malam.. tapi di sebabkan susah nak memilih dan tak der masa.. beli jerla online kan…….

Di sebabkan penghantaran dari CHINA…..

Jadi menunggu la kami dengan penuh setia…. beli pada 03.12.2013 tau…….

Setelah 20 hari menuggu……..

Akhirnyaaaa………. dapat juga barang yang di tunggu…………

Alhamdulilah…. sebaik barang nya elok ketika sampai walaupun kotak dia dah renyuk…….

Salah satu daripadanya saya punya…. selain itu kawan punya…..

Hahahahaaaa………… mesti ramai cakap… ala kedai RM5 belambak jual kan??hahahaha

Gasakla……… saja nak test beli… sampai gak walaupun dari CHINA tau!!!hik3

One thought on “Bila shopping online di Qoo10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s