Dah bersedia ker?

Dah bersedia ker?

Minggu depan dah buka sekolah?? Ishkkkk..cepat pula rasanya…hahahahaa

Rasa macam baru jer derang bercuti sekolah….. tak sempat nak bawa jenjalan jejauh tahun ni… ialah.. 2 orang bersunat untuk tahun ni…. tahun depan jerla berjalan yek anak-anak…

Alhamdulilah…….. baju sekolah rendah dan sekolah agama telah selamat di beli awal bulan tu hari…

Kene g beli awal-awal… nanti takut tak der size dan habis pula kan…

Dah beli kene pula membasuh…… dah siap basuh kene pula gosok…..

Gitula rutin sebagai seorang ibu ni kan…. ada jer keje kene buat… so far saya telah gosok baju anak-anak… Lencana pun dah jahit sekali.. tinggal name tag Iskandar jer belum jahit..sebab tengah tempah…

Apa-apa pun selamat menempuh alam persekolahan untuk anak saya yang ke dua, Muhammad Iskandar. semoga belajar rajin2….

One thought on “Dah bersedia ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s