Antara Pizza Hut dan Groupon, tiada beza nya….

Antara Pizza Hut dan Groupon, tiada beza nya….

Rasanya ramai kot yang suka membeli belah di Groupon, Living Sosial, MyDeal, StreetDeal, MilkaDeal dan macam -macam lagi la…

Baru-baru ni ternampak promosi di Groupon pasal Pizza Hut….

RM38.00 untuk 3 regular size 9″. Hanya boleh digunakan untuk pembelian bawa pulang sahaja.

Sah dari 08.11.2013 – 29.11.2013

Dah nama pun diskaun sehingga 47%.. jadi ramai la yang beli kan.. ada la juga beribu-ribu yang dah beli… tapi.. perasan tak korang.. sebelum beli pernah tak buat penyelidikan sedikit??? hahaha

Ialah maksudnya.. pergi ke Pizza Hut punya laman web.. dan lihat promosi dari mereka… mesti tak der kan?? sebab bila nampak diskaun sehingga 47% terasa sangatttttttttt la murah kan??kan???

Jadi mesti la nak beli kan… tapi hakikatnya… di laman web Pizza Hut tu sendiri dah ada promosi tu…

RM38.00 jimat RM27.40 untuk 3 regular Family Pizza…Hanya boleh digunakan untuk pembelian bawa pulang sahaja.

Sah sehingga 30.11.2013.

Nampak tak?? Nampak tak?? kat Groupon korang kene beli kupon tu kan bermakna kene bayar dulu.. nanti kalu tak guna baucer tu duit kira burn kan??kan??

Tapi kalu kat laman web Pizza Hut tu korang tak perlu beli pun kupon tu… hanya perlu print dari website Pizza Hut tu dan tunjukkan jer semasa pembelian…

Syarat pembelian sumer sama yang membezakan adalah sama ada keluar duit dulu dan baru guna @ print kupon dan bayar semasa guna…

Jadi…..sebelum beli tu kene la tengok memana promosi yang lain.. bila dah terkena macam ni… rasa macam menyesal jer beli.. sebab kat laman web Pizza Hut tu pun ada kot kupon dia….. tak yah nak beli apa bagai………

Jangan banyak tanya…. sebab saya dah terkena la tu yang nak bagi tau!!!hahahahaha

20 thoughts on “Antara Pizza Hut dan Groupon, tiada beza nya….

  1. saya pun dah terkena … pas beli dari groupon baru perasan kupon tu … saya dah pun try beli guna dua2 cara … sama jer … hihihi

    1. Alin… ada benda memang leh percaya.. ada yang tak..

      kene survey dulu la kan… sbb kalu FREE delivery untung.. kalu kene bayar duit POS kira rugi..

      macam Pizza ni untung tang TAX.. x perlu bayar.. sbb dah incluide sekali..hik3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s