Apabila si suami ini meluahkan rasa cintanya pada isteri melalui Cadbury!

Apabila si suami ini meluahkan rasa cintanya pada isteri melalui Cadbury!

Ok…pagi-pagi ni saya nak share sesuatu…..Ishk….. kenapa la baru saya tahu…konpem kengkawan lain sumer dah tahu….hahahah..

Nampak sangat la x explore blog kawan2 sepenuhnya…. ni nak share pasal seorang blogger ni… apesal la baru saya tahu..ishkk…ishkk… Sebab perasan pesal dia letak 1 youtube kat situ.. sekali bilasaya play……….. haaaa ambik kau!!

Tak sangka tul… romantik rupanya dia kat isterinya.. wow.. masa saya tonton klip ni pun rasa nak nanges tau… sebb kalau saya yang mengalaminya.. kompen nanges wei…hahahaha

Ishkk…   nak tahu klip video apa ker?? nah saya tempek tuk korang tengok…

 

Amboi Fazrol… tak sangka tul yek…

Dalam hati ada taman tul.. apa2 pun seronok tengok…walaupun benda ni berlaku ujung tahun lepas.. x kira saya nak kongsi gak dengan kawan2 blogger…..gasak ko la Fazrol nak marah ker apa… tak kira! takkira!1hahahaha

Gila bestt kot naik kete kuda jalan2 sekitar KL… memang x mampu la kalu buat sendiri… siap di escort oleh polis hokey!! pompuan mana x sonok kot!!hik3

Apa2 pun, saya doakan semoga perkahwinan Fazrol dan Isteri akan kekal sehingga akhir hayar , dikurniakan ramai anak, dimurahkan rezeki serta diberikan kesihatan yang berpanjangan.

AMIN…

3 thoughts on “Apabila si suami ini meluahkan rasa cintanya pada isteri melalui Cadbury!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s