Ephyra Idaman Saya

Ephyra Idaman Saya

Eh.. eh… Mat Tiger wat peraduan ok.. peraduan dapat sekotak Epyhra hokey!!!

Yeahh!! saya suka!! saya suka!! sebab dari dulu teringin nak mencuba produk ini.. dan nak gak tahu keberkesanan nya.. selalu baca testimoni dari pengguna yang menunjukkan kesan yang cukup berkesan dengan hanya minum dan amalkan setiap hari..

Ada juga baca mengenai khasiat pengambilan Ephyra ni. antaranya :

  • masalah tidur/kelesuan
  • jangkitan pundi kencing
  • kulit berjerawat
  • kulit berjeragat dan berparut
  • sakit sendi dan sengal badan
  • gastrik/masalah usus
  • stress/kemurungan
  • sembelit/cirit birit/buasir

Antara tesimoni yang buat saya teruja untuk mencuba antaranya :

 

Perkara pertama I noticed bila minum Ephyra, ialah rasa lebih energetic. Sungguh! tak bohong. Tak percaya? I buat 30 diaper cakes masa bulan puasa and 90% of it semua buat waktu malam. Siang kerja, petang balik masak-masak (tu slot Ketuk Ketuk Periuk Belanga tu hehe), then buat kerja rumah tangga sikit, tidurkan Aiman, then bangun buat diaper cakes pulak. Agaknya, kesan pengambilan Ephyra terus jadi supermak.😛 It does contributes to my bekalan tenaga.
Shilashower

 

dalam masa tak sampai 2 minggu…
masalah kritikal keguguran rambut yang aku dah hadapi sejak sekian lama dari sebelum aku pegnan lagi dapat diatasi…!!
sebelum ni..rumah aku dah macam saloon rambut dah..
hari2 kene sapu rambut2 aku yang gugur teruk tuh…
kekadang sehari 2-3 kali..sebab sakit mate..
tapi sejak aku amik EPHYRA nih…
aku perasan..makin hari makin kurang jumlah rambut yang aku sapu..

kalau aku tak sapu pon…dah tak sakit mate aku pandang sebab dah tak ade lagi rambut aku bersepah2 macam kat saloon rambut…pffttt…..

Vanillapink3113

 

akak kat opis aku pegang gak tangan aku dia cakap lembap.. tak kering..
aku yakin ni kerja Ephyra.. sebab mana ada aku sapu berapa bulan nie..
eh tipu.. ada gak.. tapi boleh kira dengan jari lah..

muka macam … lembap, tak keluar jerawat-jerawat besar-besar..
eh tapi ada lah rasa macam kulit aku segar..
eh segar ke panggil? macam
kemerahan? atau nampak sihat? ok opposite kepada pucat.. apa nak panggil
mcm tu? bermaya? whateva lah kan.. nak kata kulit kemerahan kang laki
aku muntah plak.. tak abis-abis masuk bakul..

Kasehaliya

Ok… itu antara testimoni yang menarik hati saya kerana mereka hampir sebaya saya yg dah masuk 3 series kan.. jadi ingin la juga menjadi seperti mereka yang sentiasa bertenaga, segar, dan rambut tidak gugur nak-nak bila dah banyak kali bersalin ni kan…hehehe.

Kalu tgk gambar… ramai juga pengguna Epyhra ni kan?? Bukan perempuan saja yang minum….. lelaki pun m,inum juga tau…. hebat kan??

Itulah antara2 sebab yang menyebabkan saya ingin mencuba produk Ephyra ni. Sebab kalu lelaki dah minum… lagi la tergugat orang2 pompuan ni kan… hik3

Itulah antara2 sebab yang menyebabkan saya ingin mencuba produk Ephyra ni.

Jadi dengan itu saya ingin sekali mencuba Ephyra ini untuk diri sendiri dan merasai sendiri pengalaman minum Ephyra ni…

Nak pula lagi bila Memey isteri kepada pelakon Norman Hakim mencubanya.. wajahnya nampak lagi gebu, segar dan lagi penting sejak dia minum Ephyra ni.. stok susu badan untuk anaknya semakin bertambah dan secara tak langsung anaknya pun dapat kesan dari pengambilan minum Ephra ni…

Jadi sapa tak nak jadi macam Memey kan… saya pun nak tau!!

Jadi sapa yang ingin dapatkan Epyhra secara percuma boleh la joint “Contest ini yang dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com

Cepat…cepat contest ini akan berlangsung dari 7 November 2013 sehingga 17 November 2013. Jadi saya cuba joint peraduan ini….ada rezeki dapat la saya mencuba produk ni!!

10 thoughts on “Ephyra Idaman Saya

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s