Aktiviti Cuti Sekolah untuk anak-anak

Aktiviti Cuti Sekolah untuk anak-anak

Ishk… asal cuti sekolah sure pening. Ialah.. 1 1/2 bulan duduk kat rumah tanpa buat apa2?????

Asyik main game PSP jer… sakit tau mata anak2 nanti… seminggu sekali x per la kan.. bila dah bagi main tu.. pepaham jerla.. nak suruh berhenti ya ampunnnnnn….. kejap..kejap dia lama tau!!ggggrrrr

Tetiba macam nak masukkan dia untuk Klinik Bola Sepak kat area Bangi ni…. sebab x pernah pun tengok Danial ni main bola sepak kan..hahahaha..

Anak lelaki mesti la kene main bola sepak.. x kan nak main bola jaring lak kan…jadi mencari la saya dalam internet.. dan jumpa la 2 tempat yang berbeza untuk latihan bola sepak tu…

 

Jumpa 2 tempat ni jer yg dekat. Kalu AMPAC ni dekat ngan kawasan perindustrian Bangi tu… dan kalu kat Klinik Bolasepal lak kat Sekolah Danial jer…

Dah call 2-2 tempat ni…

  • Latihan di adakan setiap sabtu dan ahad
  • Pukul 8.30 pg – 10.30 pg
  • Dikenakan bayaran bulanan RM100.00
  • Ada yuran pendaftaran di bayar sekali
  • Kalu tak datang kelas tiada pengurangan bayaran…

Ingat sabtu ngan ahad ni nak bawa Danial g tengok derang punya aktivit tu… suruh dia pilih mana nak… emmm… anak lelaki.. kene la kan hantar.. nanti mereka mesti tanya.. kenapa x hantar g main bola sepak…

Hari tu nak masukkan Teakwando dan silat pun tak hantar…huhuhu.. sebab bila memikirkan Sabtu dan Ahad tu la yang menjadi penghalang..

Mau tak nya.. Sabtu dan Ahad la aktiviti banyak bersama keluarga.. seperti ada kenduri kawen la, ada sambutan hari jadi la, ada kenduri arwah la, ada event kat sana la sini la.. ishkk…. kalu fikir memang x akan ada la ruang untuk anak2 kan??

Jadi nampaknya kene tekadkan diri untuk hantar juga Danial… umur 9 tahun tapi tak der nampak mana sukan dia suka main… kalu hantar bola mana tahu dia boleh jadi pemain kat sekolah pun jadi la kan.. sekurang2 nya ada gak aktivit sukan semasa di sekolah rendah…

Emmm.. balik ni kene bincang bersama-sama dan tengokla apa keputursan nya..hik3

8 thoughts on “Aktiviti Cuti Sekolah untuk anak-anak

  1. SA pun x tau apa nak buat cuti sekolah ni…sure Dania bosan gila x pi mana2..sebab cuti2 Malaysia ke Sarawak minggu ni…nanti cuti sekolah x de plan…tgok la maybe SA bawak dia pi muzium2 terdekat ke….bawak pi berkelah ke…kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s