Dapat Hadiah percuma sempena Alamanda pink

Dapat Hadiah percuma sempena Alamanda pink

Eh..eh.. hari ni hari terakhir di bulan Oktober kan?? hehehe… baru teringat nak update pasal Alamanda Pink ni..hehehehe

Tak der nak update apa pun.. cuma nak share jer… saya dapat free gift ni masa beli barang di Alamanda…sempena Bulan Kanser tapi tak ingat T&C nya…

Rasanya belanja RM1,000 dalam hari yang sama dapat Shawl dan Pink Oktober tu kot.. kalu RM300 ke bawah dapat Pink Oktober jer rasanya.. mungkin sama macam tahun lepas yang saya dapat kot..hik3

Warna PINK kegemaran wanita.. dapat shawl dan juga pin Pink Oktober…walaupun percuma saya suka warnanya..hik3

2 thoughts on “Dapat Hadiah percuma sempena Alamanda pink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s