BBM di Aplikasi Android sekarang!!

BBM di Aplikasi Android sekarang!!

Yer…..yer saya tahu. sekarang ramai org perkatakan pasal BBM ni kan??

Eh. say apun sama gak. bila ramai update pasal BBM ni.. terus jer g cari kat Google Play…. nak install la kan……

Bukan susah pun nak cari aplikasi ni…… taip jer BBM.. ha keluar la yang macam kat atas tu kan? Dah keluar apa lagi install la.. hehehe

Nanti mereka akan minta alamat emel korang….. lepas tu ken ela tunggu pengesahan emel tu…

Entah la.. berapa lama akan dapat tak tau… maklumla.. kita bukan pengguna BB kan.. tetipa nak dapatkan pengesahan… konpem kene q punya…

Okla… tunggu la saya dapat pengesahan emel … dah dapat nanti boleh la add saya,…… hahahaha

8 thoughts on “BBM di Aplikasi Android sekarang!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s