Penuh juga jadual 2-3 bulan ni…………..

Penuh juga jadual 2-3 bulan ni…………..

Rasanya rata-rata ramai ada FB kot……. kalu tak ada pun segelintir jer….. tapi saya tak penah nak buka FB untuk anak-anak…… walaupun anak-anak saya tau apa itu FB…

Kene gak marah ngan anak-anak sebab asyik layan FB….. tak dengar dia cakap… hik3…

Tapi sejak FB ni ada kalendar di mana semua hari jadi, apa-apa event yang di jemput…. terus masuk dalam kalendar FB…….penuh la kalendar FB saya ni…..

Bila tengok balik.. dari bulan Oktober – Disember…. hari-hari ada jer yang bertanda………

 

Tapi majoriti nya yang saya tengok dalam kalendar ni penuh reminder HARI JADI la…..hahahaha… untung ada FB kan. ucap melalui FB jer..

Tak yah kirim kad, sms atau call…… dan untung lagi. tak yah bagi HADIAH betul… kasi icon jer…. dah cukup kan??

Ada yang berkongsi hari jadi sama tanpa kita sedar kan??

Oh ya.. jangan lupa.. hari jadi saya 09 Disember ni tau….. tak kira la lambat lagi. tetap nak bagi tau… kbai!

3 thoughts on “Penuh juga jadual 2-3 bulan ni…………..

  1. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my
    ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s