Kegilaan buku foto………

Kegilaan buku foto………

Sejak akhir2 ni….. eh..bukan akhri2 ini jer.. dari tahun…tahun lepas la….

Saya rajin belek-belek harga untuk photobook…. kat groupon la, mydeal la, living sosial la….. eh..banyak la lagi……

Bukan dari Photobook sahaja, malah dari Pixajoy la, Photomart la…masing-masing pun tengah buat promosi murah-murah………..

Ikutkan harga… boleh tahn juga nak buat…….

 

 

Tapi kalu tengok deal yang dari groupon, living sosial tawarkan jauh lagi murah dari yang tertera pada laman web photo design ni….

Sekarang ni pun ada offer tau………….

75% OFF Personalized 40-Page Imagewrap Hardcover Photobook from Photobook Malaysia + Complimentary 50% off Discount Voucher. Only RM52 instead of RM208. Nationwide Delivery Available.

RM52.00 sahaja….. murah kan……….

Cepat g beli masa tengah murah… kalu mahal. rugi jer..hik3

4 thoughts on “Kegilaan buku foto………

  1. saya dah taktau brapa banyak photobook dah beli kat groupon…. gambar bercinta, gambar kawen, gambar bertandang, gambar anak2 sedara, semua kubelasahi buat photobook. hehe…. paling best dan mantap servis dia would be pixajoy….. thumbs upppp!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s