Menjamu selera di Mee Udang Mak Jah

Menjamu selera di Mee Udang Mak Jah

Eh…eh..baru pasan x update pulak hari ni. .. macam mana leh lupa. ..target 1 hari 1 entry pun x lepas kalu lupa. ..

Tak per… lewat pun x per..janjji ada entry kan? …

Semalam sempat la menyinggah di Wangsa Walk…sebab my IR ajak makan mee udang mak jah… heboh kata sedappppp kan… jadi harusla cuba kan…

Restoran nya sederet dengan Balai Polis Wangsa Walk ni…tapi ujung sekali kedai nya…

Masa kami sampai tak la ramai orang..jadi boleh la makan di dalam kedai… selesa sikit…maklumla anak2 ramai..hik3

Tak ramai kan?

Jadi selesa la kan… tapi jangan risau.. kat luar pun ada juga meja makan… kot2 suka yang suasana luar kan….

Dah sampai tu..terus jer wat lesanan makanan dan minuman ok….

Memula nak makan Mee Udang sahaja..tapi Danial lapar. ..jadi order la nasi dan sambal udang pula

Air minuman macam biasa..sampai dulu la….

Meriah ok air masing2. … standard la tu..air buah2an ibu dan ayah punya la kan… anak2 kasi air milo…muahaha

Kemudian sampai nasi goreng dan udang masak sambal….. mak aik…gilerrrrr banyak ok udang nya. .. dah la besar2 belaka…. adalah dalam 10 ekor kot…

Kemudian sampai pula mee udang… semangkuk ni RM13.00 ok…. makan sampai kenyang la…

Udang aja dah 8 ketul….nanges ok nak menghabiskan nya…. sebaik beli semangkuk jer… sebab saya x berapa gemar sangattt mee udang… kalu makan udang tak per..keh3

Yang makan mee udang ni my IR…jadi ikut kata my IR rasanya sedappppp dan udang nya fresh. .fresh belaka….

Sapa pernah makan?  Rasanya Mat Tiger tu konpem hari2 makan kot…sbb dekat jer ngan umah dia..hik3

Ok…dah kenyang. .. dan boleh la balik. ..pada sesiapa yang nak merasa mee udang…boleh la ke sana….

Alamat :

Mee udang Mak Jah Kuala Sepetang,
Wangsa Walk, KL

Website : http://makjahmeeudangkualasepetang.blogspot.com/

Waktu Perniagaan : Isnin hingga Ahad @ 11.00 pagi hingga 11.00 malam

4 thoughts on “Menjamu selera di Mee Udang Mak Jah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s