Menginap di Meritus Pelangi Beach Resort , Langkawi

Menginap di Meritus Pelangi Beach Resort , Langkawi

Ishk……… balik Langkawi dah dekat seminggu.. tapi apa pun tak update…. agak penat ok. Macam terbang jauh lak rasa.padahal g Langkawi jer kot… tapi betul..rasa macam jetlag jer…hahaha

Ok.. untuk tidak menghampakan… meh ler tinjau tempat penginapan saya semasa di Langkawi.

Boleh tak, saya just letak gambar tanpa ada penerangan…… tak larat dah nak citer…..waaaaaaaaaaaa

 

 

 

 

 

 

 

 

Di sini senarai harga yang di tawarkan…..

Rasanya harga nya berubah2 mengikut hari.. seperti cuti umum, cuti hujung minggu dan hari biasa.

Dapatla bermalam 4 hari 3 malam di situ…..

Tapi rasa macam tak sesuai kot kalu family duk bilik tu.. lampu malam ok… sesuai tuk honeymoon…. hahahahaha

Tapi masa saya datang situ… service kat situ amat…amat…amat… mengecewakan ok! minta sejadah lambat, mintak hanger lebih lambat…. buggy pun lambat… mana tak lambat kalu 2-3 org je yang bekerja… tapi permintaan tinggi….

Dah la masa tu ramai pak arab duk honeymoon kat situ….. bilik lak jauh2 belaka ok! letih nak jalan.. tu pasal kene ambik service buggy…..huhuhuhu

Tapi …….. kalu nak rasa gak duk situ, leh la usha website dia yek?

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa, Langkawi
Pantai Cenang
07000 Langkawi
Kedah Darul Aman
Malaysia
GENERAL ENQUIRIES
Tel: (60-4) 952 8888 Fax: (60-4) 952 8899
Email: pelangi@meritushotels.com
ROOM RESERVATIONS
Email: resvn.pelangi@meritushotels.com

 

4 thoughts on “Menginap di Meritus Pelangi Beach Resort , Langkawi

  1. Saya juga menginap di Meritus pada tarikh yg hampir sama. Banyak yang perlu Meritus perbaiki. Check in lambat. Hampir 25 minit menunggu. Nasib la dihidangkan dengan welcome drink. Sarapan pagi juga mengecewakan. Ramai yang terpaksa beratur panjang….hanya menunggu giliran untuk mendapatkan meja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s