Tonton di Escape dan menangi hadiah menarik

Tonton di Escape dan menangi hadiah menarik

Siapa kaki wayang dan suka menonton filem dan drama TV kegemaran…. sekarang dah ada laman hiburan peribadi yang membolehkan korang menonton bila-bila masa tak kira kat mana korang berada…..

Terdapat pelbagai filem dan drama TV yang didatangi dari Hollywood, Korean, Indonesia, Hindi dan juga tempatan sekali.

Hanya menggunakan teknlogi live streaming melalui plan internet korang sahaja pun….

Kebanyakkan video yang ditawarkan adalahmenggunakan Microsoft Silverlight dan perlu memuat turun aplikasiini ke dalam komputer peribadi untuk menggunakannya. Menariknya, boleh juga menonton video ini di telefon pintar, lap top dan tablet dengan laman web mesra peranti mudah alih.

Terdapat hampir 500 filem untuk di tonton dengan hanya 80 sen untuk setiap jam sahaja tu… dah la tu macam-macam jenis la dapat tengok dari komedi, aksi ganas, drama, hantu, romatik dan macam-macam la…

Tapi sebelum tu kene la install secara percuma dulu melalui google play dan istore jer ( yang sesuai jika mempunyai iOS, Android, MacOS dan Windows).

Selepas install dalam smartphone atau tablet korang  jangan lupa pula ‘mendaftar’ lak..

nanti kalu tak daftar macam mana nak masuk untuk menonton kan? Daftar jer kat www.escnow.com bukan susah pun.

Pastikan korang memiliki atau pengguna Celcom Prepaid (Xpax) dan Celcom Postpaid tau…

Nanti macam mana nak daftar lak kan?

Bila dah daftar, baru leh masuk.. dan dapat lihat pelbagai koleksi filem dan drama Tv kegemaran korang di ESCAPE.

Untuk pengetahuan korang Escape menawarkan dua pakej utama iaitu Collection dan Premium. Pakej Collection membolehkan menonton filem, drama, dan TV secara langsung menerusi langganan setiap bulan manakala pakej Premium mengumpulkan koleksi filem yang boleh dibeli secara individu.

Sekarang ni terdapat banyak filem terkini yang ditawarkan buat para pengguna seperti Hobbit, The Dark Knight Rises, Argo, dan Oz The Great and Powerful. Selain itu, terdapat juga filem Korea, Indonesia dan China.

Ohya sambil melayari tu, boleh masuk peraduan sekali tau….iaitu cabaran meneka siapa lelaki misteri.

Jika korang masuk ke laman sesawang www.escnow.com , pasti akan nampak satu kolum ‘Who Am I’ di mana ianya adalah satu cabaran meneka siapakah lelaki misteri.

Bukan teka sesaja pun…. boleh menang berpeluang dapat hadiah tau! Ok.. malas nak cakap panjang, meh saya bagi KLU tuk korang teka la…

“Pernah ke Shanghai sebanyak dua kali. Dalam rush hour, tiga kali.”
“Pernah membimbing ‘The Kid’. Kemudiannya menjadi ‘The Master’.”
“Dikenali sebagai Mr. Nice Guy. Tapi jangan sesekali cuba cari pasal.”
“Pernah menjadi panda. Pernah juga menjadi dubuk.”

Kalu korang berjaya teka siapa kah dia, hadiah yang bakal korang menangi adalah korang dapat menonton filem berjam-jam lamanya di ESCAPE tau. Khas untuk pengguna Celcom.

Jadi inilah peluang nya jika korang mahu mendapatkan hadiah yang cukup lumayan tersebut.

Hanya SMS jawapan korang itu ke 20888 dan boleh hantar seberapa banyak jawapan yang korang mahu.

Jadi apa tunggu lagi ni? Jom layari sekarang: www.escnow.com

One thought on “Tonton di Escape dan menangi hadiah menarik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s