Cuti-cuti Malaysia di PD

Cuti-cuti Malaysia di PD

Yeahhhhhhhhhhh…… hari ni saya sekeluarga akan bertolak ke PD sempena hari keluarga opis saya….

Akan bermalam di Hotel Ancasa, PD.

Wow… bila google kat laman web http://www.ancasaresort.com/ ni macam lawa la pulak biliknya…

Tapi macam biasala kan…. gambar yg telah di edit menggunakan photoshop ni kekadang berlainan dengan yang kita tengok secara depan..hik3

 Apartment 1 Bilik

 

 Apartment 2 Bilik

 

Apartment 3 Bilik

Perghhhhhhh………. serba merah ok!

Tapi saya x tau la dapat 1 bilik atau 2 bilik…hik3… tak mungkin la kan sampai 3 bilik.. anak pun kecik2 kot…

Tak per.. kita tengok jer.. adakah sama seperti di laman web atau tidak….hik3

3 thoughts on “Cuti-cuti Malaysia di PD

  1. Resort tu okay. Cuma memang tak seperti dalam gambar, sbb yg dalam gambar tu semuanya shining2 dan macam baru dicuci 3 kali🙂

    Last saya ke sana ada kuda kecil utk anak2 naik pusing Ancasa. Tak taulah ada lagi ke tak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s