Jamuan Hari Raya Microsoft

Jamuan Hari Raya Microsoft

Eh..eh.. minggu ni last Syawal yek? Dah nak habis raya dah.. masih ada lagi ker yang buat open house….

Ni nak citer open house gak.. tpai citer ni dah lama.. tak sempat nak update..hahahaha.. jadi marilah kita layan serba sedikit mengenai jamuan ni….

Dapat jemputan dari Microsoft.. derang wat jamuan hari raya kat Pullman jer… jadi sangat dekat dengan opis saya.. depan jer,.hik3

Tengok… kami jalan kaki jer… sebab dekat kan.. jimat minyak tau! hik3

Depan jer kan.. 5 minit dah sampai..hik3

Sampai sana kami serbu makanan terus.. sungguh tak malu.. patut jumpa tuan rumah.. dah ambik makanan baru jumpa tuan umah..hik3

Menu berat mesti ada…

Mee goreng…. kuey teow goreng, nasi bhukari, nasi impit… nasi goreng…

Hai la….. banyak la menu nya… tapi tak derla ambik sumer kan … sebab ambik mana yang nak makan jer..hik3

Kami datang waktu lunch time, tak la ramai sangat org…. masih kosong… pas kul 1.30 ptg.. perghhhh… penuh, sampai tak cukup tempat.

Ni baru pusingan pertama……..

Banyak gak la yang saya makan….. masuk pusingan ke 2 tak sempat ambik gambar… sebab sedap sangat ok sumer makanan…….hahaha

 

Harusla posing sebelum makan…….

Muka tuan blog tak ada, nak kene la kan…..hahaha

Sambil makan sambil dengar persembahan dari penyanyi jemputan.

sumer nyanyo lagi raya jer… dah la duduk depannnnn sekali…

Memang best la kan.. sbb dapat tengok derang nyanyi.. suara sedap2 belaka semua……

Ok.. posing lagi…

Tu tengah mratah udang goreng sambal…….

Sedappppppppp sungguh tau!!

Memula ambik sikit… bila tau sedap.. g ambil lagi banyak……

Sambal dia manis… emmm… kene belajar ni masak sambal udang ni…. sbb sedap.. kalu IR ngan Danial suka la makan sambal udang macam ni…

Jom tengok menu apa lagi yang ada derang hidangkan…..hik3

 

 

Alhamdulilah…. kenyang makan di situ tau…

Di sebabkan dah makan udang sambal tu punya la banyak.. smapai umah tak makan malam dah.. sebab dah kenyang….hahaha

Terima kasih Microsoft sebab sudi jemput kami untuk hadir…

Tahun lepas buat kat Taman Botani, kali ni kat Pullman. Harap2 tahun depan pun kat Pullman la jugak….hahaha

3 thoughts on “Jamuan Hari Raya Microsoft

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s