Selepas seminggu berhari raya!

Selepas seminggu berhari raya!

Wah… sudah hampir seminggu kita beraya… sekejap jer masa berlalu kan…. isnin depan sekolah dibuka semula.. dan rutin harian bakal bermula seperti biasa…

Eh..eh… ramai dah upload gambar raya kat FB la.. instagram la.. kongsi bersama kengkawan.. saya pun dah upload.. tp lom update dalam blog jer…

Saya pun nak gak tunjuk gambar raya saya….hik3

Tahun ni saya beraya dengan keluarga saya di KL dahulu…..  KL pun KL la.. janjji beraya kan?hik3

Ini la keluarga besasr saya… tapi kekurangan 1 keluarga, iaitu keluarga abang sulung saya…

Dia pulang ke rumah mertua nya dahulu.. sebab kalu semua beraya serentak, bila raya ke 3 ibubapa saya tinggal berdua.. nanti sapa nak bantu mereka hidang makanan kan?

Sebagai abang sulung, dia mengalah dahulu…

Gini la rupanya bila dah anak ramai kan….

Sorang pandang atas, bawah, tepi , kiri, kanan……adeh…… letih la……

Kami 3 beradik…… ok.. saya juga yang maintain cun ok…. kah3

Macam biasa, pas makan bersama, bergambar bersama.. berangkat la pulang ke kampung berhari raya…….

Port wajib ambik gambar, tangga kampung halaman saya…. yeah….!!

sepatutnya 14 orang anak buah.. tapi lagi 3 orang tak ada… x cukup ahli jugak…heheheh

Okla….. hari ni dah Syawal ke 9, rasanya minggu ni jer kot minggu terakhir berada di kampung… sabtu dan ahad higway mesti jem.. sebab ramai pulang ke KL…

Jangan lupa anak-anak… Isnin depan sekolah dibuka yek! Jangan malas g sekolah sudah…hik3

7 thoughts on “Selepas seminggu berhari raya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s