SPAM (Versi Bahasa Melayu)

SPAM (Versi Bahasa Melayu)

Eh…eh… tak tau pulak sekarang SPAMMER dah pandai guna bahasa Melayu tuk komen….sebab dah banyak kali dapat ok!1

Ayat derang baik punya puji……tapi bila tgk website pengomen tu macam entah apa2 la….

Terharu tak bila baca komen-komen macam ni……

Selalunya saya jumpa blogger yg serius dalam kupasan topic nie… tapi kupasan awak nampak bersahaja.. tq dari peminat blog awak…:)

Setuju!!! satu hari saya yakin blog nie pasti jadi terkenal… awak memang terbaik dalam idea dan penulisan… tahniah

Terima kasih di atas info ni… dah share kat fb… moga2 ramai lagi yg dapat manafaat dari karya awak…

Tapi apakan daya.. semua ni adalah SPAMMER…… sebab komen-komen tersebut tak ada kene mengena langsung dengan entry yang saya tulis….huhuhu

Untung pakai WP.. dia leh tapis komen-komen SPAM ni.. kalu tak mau jenuh dalam blog saya dengna komen2 macam ni…

7 thoughts on “SPAM (Versi Bahasa Melayu)

  1. Cerdik juga Spammer sekarang ni.. Dah pandai gna ayat bahasa Melayu… maklumlah sekarang ni kan kita hidup dalam dunia globalisasi… Macam-macam benda boleh berlaku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s