Aura Hot yang sangat HOT!

Aura Hot yang sangat HOT!

Wah… hari ni dah masuk 21 Ramadan kan?? lagi 8 hari kita bakal menyambut hari raya kan?? Tak sabar rasanya…hik3

Ingat tak pasal Aura Hot, minuman kesihatan yang saya bagi tahu tu….??

ala…minuman berbentuk serbuk ni…

Seperti yang korang ketahui… produk ini mempunyai beberapa khasiat.

Antara khasiatnya ialah :

  • Mencerah, anti penuaan dan mengembalikan keanjalan kulit anda
  • Anti oksida untuk mengatasi kesan radikal bebas
  • Membantu menambahkan hormone estrogen
  • Meransang tubuh menghasilkan lebih glutation lebih dari biasa dan secara semulajadi.
  • Menegangkan kembali payudara dan punggung
  • Mengembalikan kehangatan rumahtangga
  • Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori
  • Menurunkan berat badan dengan mudah, berkesan dan terkawal
  • Mengurangkan kolesterol
  • Menambahkan tenaga, menyegarkan badan
  • Merawat masalah kemurungan
  • Diformulasikan berasaskan farmaseutikal
  • Memberi manfaat dari luar dan dalaman tubuh anda
  • Terbukti mampu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit dalam tempoh dua hingga empat minggu pengambilan yang berterusan.

Haaa…..saya dah pun mencuba produk ini….

Disebabkan saya mengambilnya dalam bulan…adi agak berubah la sikit cara pemgambilan nya..

Selalunya selepas makan atau sebelum saya masuk tidur saya akan bancuh 1 peket serbuk aura hot ini dengan air suam….

Masa memula tu try guna air sejuk…. tapi tak leh masuk pulak tekak ni… jadi saya cuba dengan air suam panas lak. haaa…….selepas tu baru la boleh minum.

Rasa air Aura Hot ni ialah coklat + strawberi dan baunya memang sedap. Anak2 saya dari jauh dah leh bau strawberi ni… baunya sedap sampai derang bertanya apa yang saya minum…hik3

Yang pasti, lepas minum air ni jangan lupa minum air banyak tau… sekurang-kurang nya 8 gelas sehari…..

Setelah 2 minggu saya mencubanya, saya nak juga sampaikan apa yang saya dah rasai melalui pengalaman saya minum air aura hot ni.

Ialah, klau kita tak cuba… mana nak tahu kan adakah khasiatnya berkesan pada badan kita atau tidak.

Tapi apa yang dapat saya rasakan adalah saya kurang rasa mengantuk. Di mana saya merasa segar sepanjang bulan ramadan ini.

Jika tidak, tak sampai tengahari mesti ngantuk la.. dan kawan2 pasti tegur kenapa nampak letih. Tapi selepas saya mengamalkan air aura hot ni, saya semakin bertenaga dan aktif. Tak ada lagi rasa letih sepanjang hari.

Jangan kata mengantuk, perut pun sentiasa kenyang sahaja. Kalu waktu berbuka tu tak terasa nak makan banyak.. sebab perut cepat rasa kenyang….

Bila dah kurang makan… mesti la berat badan turun kan? Jadi secara tak langsung ia mambantu saya mendapatkan berat badan yang ideal. Kiranya saya dapat menurunkan berat badan dengan mudah, berkesan dan terkawal la…….

Kulit saya ni tak derla cerah sangatkan, tapi ada juga yang tegur bila tengok wajah saya semakin cerah sikit dan kulit muka nampak bersih dan licin. hehehe…. kawan-kawan saya tak tahu yang saya mengamalkan minuman aura hot ni.

Jadi pada sesiapa nak cuba produk Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen ni, bileh la hubungi :-

Pn Aisyah – 0196690054

Belum cuba belum tahu!!

**Nota: Jangkaan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar perubahan yang dinyatakan adalah berdasarkanpengalaman penguna sendiri. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

4 thoughts on “Aura Hot yang sangat HOT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s