Barang yang dinanti telah tiba!!

Barang yang dinanti telah tiba!!

Hari tu Dutch Lady wat peraduan Tebus & Menang….

Peraduan tu berlangsung dari 6 Mei – 30 June 2013, dan saya pun masuk la.. sebab harapan nak menang x derla kan.. jadi harapan tebus jerla…hik3

Bukan susah pun… kumpul point dapat la barang yang dikehendaki…

Tahun  ni punya barang tebusan kurang menarik, tak seperti tahun 2009, dimana ada T-shirt, tuala mandi, frame dan juga bekas kedap udara….

Kali ni hanya ada payung, tuala dan bekas makanan jer… tak der tuala. Saya suka kumpul tuala mandi, sebab senang… boleh tukar2 tuala tiap2 hari…….hahahaha

Setelah 4 tahun berlalu, jadi untuk tahun 2013 dapatlah saya redem…tapi tak banyak la kan.. sebab barang tak menarik…hik3

Dapatlah saya 2 kaki payung, 1 tuala dan 1 set bekas makanan tu….

Saya cuma ambik payung jer 2 unit jer… ingat nak ambik banyak, tapi tak perla..baik saya kumpul untuk tebus baucer Tesco jer nanti…

Ok….itu jerla citer untuk hari ini..hik3

4 thoughts on “Barang yang dinanti telah tiba!!

    1. setiap kali beli susu tepung dutch lady 123 & 456 tu..kumpul keratan bar code dia… simpan..

      pastu tunggu kalu ada peromosi atau peraduan.. leh la masuk…

  1. Menarik… Akak Sumi suka kumpul point dan redem point… Ialah barang percuma siapa yang taknakkan… Kata orang tak elok tolak rezeki…😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s