Bulan puasa selera makan menjadi………..

Bulan puasa selera makan menjadi………..

Amboiiiiiiiiiiii………….. tau la bulan puasa kan….

Tak dapat makan cari kedai makan punjadi la.. tengok gambar makanan pun jadila, tengok menu makanan punnnnnnnnnnn jadi la..hahaha

Bila tengok balik statistik kat blog saya.. LINK untuk menu makan paling tinggi di bulan puasa… masing2 mencari tempat berbuka yek???

Nah LINK nya sekali saya sertakan :-

Jadi… sila la baca, entry saya bukan menarik pun.. entah apa2 la yang saya review kan…. banyak pula salah tatabahasa lak tu…hik3

Ohya… hari ni Nuzul Al-Quran, saya keje KL tapi anak2 TASKA dan Sekolah di Selangor, jadi sendiri mau ingatlakan… nak tak nak kene la CUTI hari ni……………

Selamat bercuti pada yang cuti dan selamat bekerja pada yang tidak bercuti!!!

4 thoughts on “Bulan puasa selera makan menjadi………..

  1. Kak Sumi Jelly ni rajin promosikan kedai-kedai makan rupanya… Ada tak kedai-kedai tersebut bayar komisyen dekat akan untuk setiap pelanggan yang datang ke ekdai mereka…

    Saya boleh bantu akak untuk mendaftarkan kedai-kedai tersebut, kemudian pekedai akan membayar komisyen kepada akak untuk setiap pelanggan yang hadir ke kedai mereka… Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi saya… TQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s