Yang penting kesihatan anak-anak……

Yang penting kesihatan anak-anak……

Salam Ramadan…..

Amacam puasa, hari ni dah masuk Ramadan ke 5.. waahhhhhhhh…cepat jer rasa kan? Mesti x sabar nak raya ni..hehehe

Hari Sabtu lepas si bogsu demam, ingatkan ok dah semalam…sekali malam tadi panas teruk.. sampai saya pun x lena tido… jadi hari ni saya kekurangan waktu tido kepala jadi pening dan tak dapat drive…hik3

Jadi saya bawa pergi klinik. Sebelum ni x bawa sebab stok ubat demam dan batuk ada kat umah…tp tengok gaya macam memerlukan antibiotik…. sbb panas nya melampau2..huhuhu

Zulfadhli pun saya x hantar taska,sebab dah alang2 saya x keje kan…baikla dia duk ngan saya.. sebab masa ni la saya dapat bersama anak2… selalu kan keje jer…huhuhuuh

Dah dapat ubat, bawa la mereka jenjalan jap pusing2 bangi… kesian derang… x der masa nak bawa kuar… nak pula bulan Ramadan… tenaga sumer ilang… hahaha

Pas tu saya upah la Zulfadhli ice krim… jadi bawa la mereka ker McDonalds Bandar Baru Bangi…. duk situ jap..sambil tu leh gak layan wifi kan???

Suh la mereka main jap mainan kat situ…. sekejap jer.. sebab kepala saya dah berat… nak kene tido lagi ni…nak cover balik…kang lagi haru…

Esok harap2 dia dah sembuh dari demam… kalu tak risau hati saya ni… sebab bila demam taska x nak terima takut berjangkit… nanti marah pula parents yang lain kan?

3 thoughts on “Yang penting kesihatan anak-anak……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s