Menjamu Selera di The Manhattan Fish Market, Alamanda Putrajaya

Menjamu Selera di The Manhattan Fish Market, Alamanda Putrajaya

Amacam puasa semua?? hahahaha….. Kalu rasa tak tahan jangnabaca entry ni.. sebab ia melibatkan makanan…

Ni citer  sebelum puasa.. korang jangan nak wat spekulasi yang bukan2 yek..hahahaha

Dah lama pergi tapi tak sempat nak update ok.. maklum la mak busy sekarang… *bajetretis* hahahaha

Pest time tau datang makan kat MFM ni…. selalu lalu jer.. tak pernah nak pergi, sebab harga kat sini boleh tahan gak tau……

Kalu nak makan berat2 ni kene g waktu Jumaat, sebab waktu rehat panjang kan.. leh santai2 sambil bergurau senda..keh3

Jom tengok serba sedikit menu yang sempat saya snap… gigh ok snap.. sebab tak tahu pas ni dapat makan lagi sini ker idak…..wakakaka

Ok……amacam, dah tengok menu nya kan??

Haaa… mana tahu nanti nak berbuka kat MFM nanti, leh la wat kira2 baper RM nak belanja kat situ…. sumer ada harga.. tinggal pilih dan bayar jer..hik3

 

Saja ambik gambar sudu ngan tisu.. sebab ramai nau saya tengok kalu update mesti ada ni….keh3…

Why are the dolphins clever than humans?

Why yekkkkkkk?? ada sesiapa leh jawabkan??hik3

Jom tengok apa kami order pada hari tersebut………… datang seramai 5 orang ok… jadi menu pun mesti la 5 set kan?

Standard la kan….. yang datang sekali adalah air minuman…..

Tak ada pula blended-blended kat MFM… jadi nak tak nak pilih la air gas atau lemon tea….

Pas dapat air, mesti la dapat makanan kan?

Ada gak la order starter… amboi kelas… makan eskrim memula….

Beli 1 kongsi 5 orang.. pas makan sumpah sedap!! Tau order lebih lagi…. x per, next time sapa g leh beli menu ni…sedaaaaaaaaaaapppppppppppppp……!!!

Seafood Olio

 

 Fish ‘n’ Chip

 

 Spaghetti Tuna

 

Pas dapat makanan apa lagi…. terus makan la….

Portion dia walaupun macam sikit tp sebenarnya banyak ok….. kami makan berlima pun dapat kongsi2 makan…..

Jumlah keseluruhan kami makan adalah : RM116.35

Murah ker mahal? Tapi rasanya ok kot. Standard la harga macam ni kalu makan kat Pizza Hut, KRR, Nandos kan?? ?Jadi x derla mahal .. kira sorang jatuh dalam RM23.00++ la gitu…

Seronok juga tau bila dapat makan gini reramai…… selalu waktu Hari Jumaat la dapat berkumpul gini.. hari lain tak sempat. Maklum la kalu rehat 1 jam, kekadang terbatas sikit.. tkaut terlajak makan dah masuk opis 2.30 ptg…keh3

Ok..dah..dah.. habis dah part makan.. tp ada lagi nak update pasal makanan ni… tp esok-esok la pulak..hik3

Dah fikir menu apa nak buka hari ni ker???hehehe

10 thoughts on “Menjamu Selera di The Manhattan Fish Market, Alamanda Putrajaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s