Trending : Budak baru nak up.. Cess..~ (T_T) – Ery Oh Ery

Trending : Budak baru nak up.. Cess..~ (T_T) – Ery Oh Ery

Hahaha……….. sekarang dah jadi trending pula.. asal ada benda menarik sure semua duk pakat2 share….

Sekarang pasal Budak baru nak up.. Cess..~ (T_T) – Ery Oh Ery lak…adoiiiiiii…………..

Lom tengok? nah… sila la tengok bedio nya..hik3


Berusia 15 tahun tu?? Adoi la…..

“Video berdurasi 2.41 minit ini bukan saja menunjukkan remaja ini
menyanyi, malah dia turut meluahkan janji-janjinya. Menariknya, video
ini dibuat selepas satu minggu mereka bercinta” 

Oh! Bulan

Eh… dia pun ada blog?  Puteri Awani telah pun buat 1 blog untuk mohon maaf pada semua…

Tapi rasanya tu bukan blog asal.. mungkin dia buka sebab tak tahu nak luahkan kat mana kan?? Tapi giler ramai yang komen…lebih dari 1.5K dan yg online jangan cakapla.. lebih dari 800 orang tuuuu……hahahaha

“Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete.
Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan
bergelar musuh . Mungkin cerita ini akan terus tersebar tapi, Puteri
redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku
ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah.”

Puteri Awani

Semoga menjadi pengajaran pada semua… eh.. pada saya pun juga.. sebab anak2 sekarang sedang membesar, dan mohon la di jauhkan dengan perkara2 begini…

Hei.. masuk Primadona pun dah malu ok!hahahaha *tetiba*

9 thoughts on “Trending : Budak baru nak up.. Cess..~ (T_T) – Ery Oh Ery

  1. kesian gak kat budak tu….. alah, semua orang penah bercinta, takkan tak penah berjanji setia. just because KITA DAH SEMINGGU dan dia upload online, terus masyarakat kutuk dia macam dia sorang jer budak remaja yang baru belajar bercinta….

    sian dia……

    walau apa dia buat, saya tetap rasa masyarakat kita terlalu kejam untuk menghukum dia teruk camtu…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s