Selamat Hari Jadi Alisya dan Azim!!

Selamat Hari Jadi Alisya dan Azim!!

Semalam dapat jemputan dari mat tiger ke rumah nya…………

Apa lagi,dia kalu jemput saya kalu x ajak makan sure ajak g event jer……….hahahaahah

Semalam adalah sambutan Hari Jadi untuk kedua2 anaknya…

Azim dan Alisya….

Selamat ulang tahun yek Azim dan Alisya, Auntie Sumi doakan semoga menjadi anak yang soleh dan solehah kepada kedua ibubapa yek!!

Azim yang kacak berusia setahun,
Alisya yang chantik berusia empat tahun,
Kalu ada sambutan setiap tahun,
Auntie sumi akan datang tak kira tahun…..

Hahaha……… jadi la kan auntie sumi nya pantun….. walaupun ujung nya semua tahun…………hahahaha

Sempat la bertemu bersama kengkawan blogger. Ishk sapa tak kenal mereka-mereka di atas tu, siap la!!

Dari kiri Mat Joe, Mat Tiger, Sumi chantik, Nik Sharinginfo, Papa Harraz

Ni pun sebab si Nik nak pulang, cepat2 saya suh bergambar……nanti kalu sorag dah pulang x bestla kan…. tak kira la walaupun ketika itu tengah makan, ada saya kisah… kene paksa juga bergambar…….hahahaha *sorry mat joe kaco ko tengah makan masa tu…hahahaah

12 thoughts on “Selamat Hari Jadi Alisya dan Azim!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s