Spicy Chicken McWRAP dari McDonalds

Spicy Chicken McWRAP dari McDonalds

Agak lama tak makan McDonalds….. sebab menu tetap sama kan… hehehe

saya suka makan kalu ada prosperity burger….nyum..nyum… sedap ok….

Tapi baru2 ni ada sorang mamat tu dah g makan pastu siap g tag saya lagi. ishk..tak leh jadi tul mamat tu…..

Yeaa…… Spicy Chicken McWRAP la yang saya maksudkan….hehehehe

Ok..nampak tak… saya makan apa? hahahaha

Nampak sangat panjang kotak tu la kan……… tapi tak derla panjang sangat kan… setengah dari kotak jer kot….hik3

Ini lah rupanya Spicy chicken McWRAP……..

Tak tau la baper ketul ayam dalam tu….. roti nya macam biasa la lipat kasi padat dengan sayur-sayuran…

Tapi ayam nya agak pedas la…hik3… sedap menyengat OK!!

Harga set meal Spicy Chicken McWRAP ni hanya RM11.50 termasuk tax la kan….

Boleh la harganya……. tapi kalu makan selalu leh pengsan la kan…hahahaha

Kredit gambar : Hazman Fadzil

Nah saya bagi sekali pakej set meal ni… terima kasih kat Food Blogger… sudi bagi share gambar….

Ok…… selamat la menjamu selera yek kengkawan! hik3

8 thoughts on “Spicy Chicken McWRAP dari McDonalds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s