Pakej 2 dalam 1 untuk my IR

Pakej 2 dalam 1 untuk my IR

Ohya…………….lupa lak nak upkan entry….

Semalam hari jadi my IR……..hehehe… wah..wah..sudah bertambah usianya…

Tak adala sambut beria-riakan.. nak ada kan kek, apa bagaikan……

Kalu nak acara gitu, bagi anak2 jerla.. mereka lagi germbira… kita ni dah berusia ni, sekadar biasa-biasa dah la kan….

Disebabkan ada hari bapa bulan ni dan kebetulan sama lak date ngan hari jadinya…. jadi ambik jerla kesempatan membawa birthday boy makan kat luar kan…

Jadilakan dapat hadiah cawan sebijik tu….hik3

Apa-apa pun selamat hari jadii yek sayang, semoga panjang umur di murahkan rezeki dan semoga diberikan kesihatan yang berpanjangan……..

AMIN…………

6 thoughts on “Pakej 2 dalam 1 untuk my IR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s