Candy Crush yang menyelerakan……………

Candy Crush yang menyelerakan……………

Eh..eh..mende candy crush……….. ok saya nak salahkan kengkawan kat FB sebb mereka telah pun menghasut saya untuk bermain sekali………….

Dah hari-hari duk update candry crush tu… mana leh tahan….

Ok..baru level 68 aja wei…… orang lain sumer dah level ratus-ratus ok!! dan saya tak tahu berapa level sebenarnya? 100? 200? hahahaha

Memula tu nak try test cuba jer …apa ke benda candy crush tu… tapi makin di tinggalkan makin menjadi-jadi lak…

Nak…nak pula teringat-ingat pula perkataan

“sweeett”…”devine”..”tasty”..”delicious..”sugar crash”!!

hahaahah………..rasa macam tengah kunyah gula-gula jer wei… ohw sweet……….keh3

Tapi bila dah ketagih main tu… mula la kan…

Nak pula bila dah nak g jump ke level seterusnya…

Kenela tunggu member unlcok kan level kita tu kan… sampai htr whatsapp mintak cepat2 approvekan…hahaha

Tapiiii kalu habis nyawa lagi haru……… nak kene tunggu 30 minit lagi baru dapat 1 nyawa,,,,,,,,hahahaha

walaupun dah ada 30 nyaawa simpanan pun tak mencukupi la pulak.,,..

Ada beza ok kalu main kat hp ngan lap top… rasanya kalu main kat laptoplagi banyak nyawa sampingan yang boleh di dapati   kot…

Okla.. tak moh citer panjang.,…sapa lom main sila la download cepat2 sbb aplikasi permainan  ni ikut perkembangan semasa… dulu orang gila main angry bird kan… kali ni candy crush..

Tak tau la pas ni game apa pulak kan…………ahahahaha

6 thoughts on “Candy Crush yang menyelerakan……………

  1. Ramai dah addict nampaknya.. Member2 bila dh habis nyawa siap ubah setting date kt laptop utk dptkn nyawa. Hehe x yah tunggu 3 jam utk dptfull nyawa

    1. ooo.boleh tukar setting yek…hahaha

      tp nuawa yang ada dr kengkawan pun ramai..kekadang leh dapat dekat 30 nyawa…..hahahaha

      ramai murha hati nak bagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s