Domain dah expired?

Domain dah expired?

Boleh tak, lupa semalam 10.06.2013 kene renew hosting sumijelly.com ni… hahahaha

Punya lama tak tengok emel dari NetKL ni… teringat pun bila buka Nuffnang Dashboard, baru pasan bulan Jun expired. Eh motif bagi tau buka dashboard Nuffnang, macam banyak nau duit nak di cash outkan??hahaha

Sebaik malam tadi sempat renew hehehehe

Ikut kata emel alam 12 – 72 jam, tapi rasanya tak sampai kot.. sebab ni dah leh update ni….hahahaha

Okla.. walaupun dah renew hosting ni, tapi blog tetap tak berupdate….. emmm…. macam mana ni… banyak entry tertunggak tapi amat malas nak nulis……..hahahaha

7 thoughts on “Domain dah expired?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s