Setelah 5 tahun….

Setelah 5 tahun….

Setelah 5 tahun? apa yang 5 tahun tu?? hahaha

Ok….. maaf la yek, baru nak update kisah pilihanraya.. punya la lama terperap dalam blog ni.. upload kemain dalam blog tap tak sempat nak bercerita…..hahaha

Kali terakhir pilihanraya Tahun 2008… masa ni Danial dan Iskandar dah lahir dan kali ke 2 mengundi . Kali ni Tahun 2013 kali ke 3 saya mengundi…hik3

 

Suasana macam ni dapat di lihat mas aPilihanraya. Jadi kalu nak tengok suasana macam ni, kene tunggu lagi 4 @ 5 tahun lagi la kan?hehehehe

Saya mengundi di Pandan Indah, sebab masih menggunakan alamat rumah mak saya lagi. Entha bila la nak bertukar alamat sekarang… asyik tak der masa jer nak g JPN…hik3

Tapi kalu tukar nanti tak dapat la gambar masa muda remaja lagi kan??hahahaha

Sebaik la saya punya saluran mengundi no.3. Kalu dapat saluran no 1 & 2 tu.. lihatla kat bawah… kiri kanan panjang barisan nya…

Kesian juga pada mereka kerana kena beratur panjang2 macam ni kan?

Berdebar2 juga nak mengundi tau… maklum la.. kali ke 2 buang undi walaupun sepatutnya kali ke 3. Sebab masa Tahun 2004 saya tak pergi mengundi… hahahaha

Maklumla.. mood honeymoon masih ada lagi waktu tu..keh3

Lihatla jari yang belum di calit apa2 warna lagi….

Ceh.siap ambik gambar lagi kannn………… tapi kalu lihat suasana kat sana, sibuk juga orang lain ambik gambar sana sini…hik3

Maklumla.. kan zaman teknologi, nak update twitter, instagram, facebook, keek…

Ok… jari saya dah bercalit, bermakna selesai sudah tanggungjawab saya mengundi….

Boleh lupa pula nak snap gambar buang undi tu kan? Tak perla.. lagi 4 @ 5 tahun lagi saya akan cuba snap…hahahaha

Eh.. mana tahu silap haribulan ada jurukamera berbayar ambik gambar tengah buang undi. Tinggal bayarkan jer…..hehehe

Okla… itu aja la kisah mengundi saya….. walaupun dah lambat update, saya tetap nak update…..hahahahaha

4 thoughts on “Setelah 5 tahun….

  1. hehe… tahun ni baru pestaim saya daftar ngundi tapi tak ngundi sebab tak sempat balik kedah…. harap2 pasni ada disediakan flight jb-kedah tiap kali pilihanraya…. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s