Akaun RHB yang dah lama pupus…….

Akaun RHB yang dah lama pupus…….

Tadi masa g cyberjaya tu, ternampak la maskot RHB….

Apa lagi, paksa la staff RHB tolong snapkan gambar kan….hahaha

Tau tak makna RHB? maknanya Rashid Hussein Bank… Dulu saya pun tak tahu, dah lelama baru tau rupanya RHB tu terhasil atas nama En Rashid Hussein. Jadi marilah namakan anak korang Rashied Hussien, nanti kalu nak g bank sebut jer tu bank anak korang….hahahaha

Dulu masa kerja pernah buka RHB bank…. sebab tempat yg saya keje tu pilih RHB. Sangat pelik la kan. sbb dai tak guna Maybank. Jadi buka jerla kan.. bukan kene bayar pun..hahaha

Pastu dah berhenti keje kat situ lelama RHB akaun pun tutup. Adalah RM10 baki dalam tu, pernah aktifkan balik, tapi lepas tu lupa terus tak aktif.. tu yang lelama tutup terus.

Ishk.. banyak lak bank nak kene pegang. RHB la, BSN la, Maybank la CIMB la… sudahnya CIMB dan Maybank jer yang aktif….. eh ada lagi 1 Bank Rakyat…. “Bank pilihan anda” hahahahaaaaa………

2 thoughts on “Akaun RHB yang dah lama pupus…….

  1. saya pulak tadak maybank tapi paling aktif shopping online guna online.. saya amik duit maybank hubby saya. bijak tak ? hahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s