Laluan kontra di Sg Ramal menuju ke Putrajaya

Laluan kontra di Sg Ramal menuju ke Putrajaya

Hari Sabtu lepas ada terbaca kat eletronik singboard kata ada laluan kontra dari Sg Ramal menuju ke Putrajaya bermula 4 June 2013.

Rupa2nya LLM ada sebarkan melalui Twitter dan juga Facebook mengenai laluan tersebut

Pagi tadi berlaku la kesesakan lalulintas……… memang jem la kan sebab hari pertama LLM lancarkan laluan kontra ni.

Mungkin in percubaan sebelum sekolah di buka. Jadi tak tahula sama ada dengan adanya laluan kontra ini akan mengurangkan kesesakan lalulintas menuju ke Putrajaya atau tidak.

Minggu ni mungkin terkawal la kot, sebab sekolah belum dibuka dan para ibubapa tak terkejar2 menuju ke pejabat. Minggu depan sekolah bakal dibuka adakah akan berjalan lancar atau semakin sesak?

Dah la laluan keluar dari Putrajaya ada kerja-kerja dilakukan menjadikan 2 laluan menjadi 1. Dah la laluan utama lak tu….. emmm…..makin sesak la…

Kita nantikan minggu depan,…..lambat ker cepat sampai opis dan pulang ke rumah??hik3

2 thoughts on “Laluan kontra di Sg Ramal menuju ke Putrajaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s